Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS OSTR Volvo Łódź
IV Tactiek boska
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 42.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Trgovčević geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włosek met de inworp. Frank rent richting de bal. Frank haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goranov rent richting de bal. Debreceni onderschept slim de pass. Debreceni speelt de bal door. Frank is nu in balbezit. Frank schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Targosz geeft een hoge lob. Ciuchiţă kopt de bal weg. Trgovčević is nu in balbezit. Bonvicino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvicino kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Paepe rent richting de bal. D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker met een sublieme pass. Klungelig pakt Paparigas de bal. Paparigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe geeft een hoge lob. Românescu heeft problemen om de bal te vangen. Frank is nu in balbezit. Frank haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bonvicino is nu in balbezit. Bonvicino passt de bal in één keer door. Românescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Trgovčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvicino draait met de bal, schiet en ... Ślepecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS OSTR - Volvo Łódź 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 35%, Volvo Łódź 65%.
OKS OSTR - Volvo Łódź 1:0

51e minuut.
Debreceni onderschept slim de pass. Paparigas is nu in balbezit. Zawidzki onderschept slim de pass. Paparigas rent richting de bal. Paparigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Novickas heeft problemen om de bal te vangen. Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek passt de bal in één keer door. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Paepe rent richting de bal. Paepe passt de bal met de wreef. Ciuchiţă is nu in balbezit. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Frank onderschept slim de pass. Frank passt de bal in één keer door. Bonvicino is nu in balbezit. Bonvicino draait met de bal, schiet en ... Ślepecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Pilch rent richting de bal. Novickas verovert de bal door een tackle van achteren. Novickas passt de bal zonder na te denken. Frank is nu in balbezit. Frank draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS OSTR 31%, Volvo Łódź 69%.
OKS OSTR - Volvo Łódź 1:0