Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia NaWczasach
ambush Tactiek taktyka
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 33.4
solid Schieten poor
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Daar is Goor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goor probeert naar een medespeler te passen. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch is nu in balbezit. Loch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Trías probeert de bal met de borst te controleren. Vărzaru rent richting de bal. Trías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vărzaru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vărzaru kan niet meer verder spelen. Katulski komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Polnar kopt de bal weg. Salgado Soares rent richting de bal. Trías legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salgado Soares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 1:0

24e minuut.
Wielki rent richting de bal. Salgado Soares is nu in balbezit. Wielki rent richting de bal. Salgado Soares is nu in balbezit. Salgado Soares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 2:0

27e minuut.
Goor probeert naar een medespeler te passen. Wielki is nu in balbezit. Zdojski rent richting de bal. Wielki onderschept slim de pass. Wielki draait met de bal, schiet en ... Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salgado Soares rent richting de bal. Salgado Soares schiet op doel. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 3:0

29e minuut.
Vân Long speelt de bal door. Loch rent richting de bal. Loch passt de bal in één keer door. Wielki is nu in balbezit. Wielki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 4:0

32e minuut.
Goor rent richting de bal. Salgado Soares rent richting de bal. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel. Najdecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 5:0

35e minuut.
Salgado Soares kopt de bal weg. Klungelig pakt Trías de bal. Goor is nu in balbezit. Goor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 6:0

40e minuut.
Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar met een sublieme pass. Goor rent richting de bal. Goor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 30%, NaWczasach 70%.
Fc Prochownia - NaWczasach 7:0

46e minuut.
Lokman komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wesely geeft een hoge lob. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rais maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rais moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rais schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Goor rent richting de bal. Goor passt de bal met de wreef. Wielki rent richting de bal. Wielki schiet op doel. Najdecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 8:0

58e minuut.
Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski geeft de bal voor. Goor is nu in balbezit. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki schiet op doel. Najdecki bokst de bal weg. Loch rent richting de bal. Loch haalt uit met een fantastische trap. Trías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Katulski probeert naar een medespeler te passen. Polnar rent richting de bal. Polnar geeft een lange en hoge pass. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Goor probeert naar een medespeler te passen. Salgado Soares rent richting de bal. Wielki is nu in balbezit. Wielki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - NaWczasach 9:0

69e minuut.
Wielki verovert de bal door een tackle van achteren. Goor is nu in balbezit. Goor speelt de bal door. Loch rent richting de bal. Loch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Zubillaga komt het veld opgelopen. Bujanovský komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bujanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujanovský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bujanovský krijgt een gele kaart. Wielki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polnar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard geeft een hoge lob. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wesely geeft een lange en hoge pass. Salgado Soares rent richting de bal. Bujanovský begaat een overtreding. Bujanovský krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Salgado Soares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polnar met een snel genomen vrije trap. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki is nu in balbezit. Wielki passt de bal in één keer door. Najdecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Najdecki trapt de bal weg van het doel. Katulski kopt de bal weg. Wielki kan de bal niet met de borst controleren. Wielki schiet op doel. Najdecki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 17%, NaWczasach 83%.
Fc Prochownia - NaWczasach 9:0