Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gorilla București împreună
bOLO Tactiek test
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten excellent
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Györök met een snelle inworp. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan draait met de bal, schiet en ... Orrù probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ougas rent richting de bal. Sóspataki onderschept slim de pass. Sóspataki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glinka de bal. Glinka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Györök bereikt de bal nog maar net als eerste. Argola speelt de bal door. Glinka met een sublieme pass. Marín probeert de bal met de borst te controleren. Marín draait met de bal, schiet en ... Aponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Györök passt de bal in één keer door. Glinka is nu in balbezit. Glinka passt de bal in één keer door. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín schiet op doel. Aponte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Glinka is nu in balbezit. Glinka schiet op doel. Aponte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gorilla - București împreună 0:1

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lodyga zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Argola de bal. Györök probeert naar een medespeler te passen. Glinka is nu in balbezit. Glinka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sóspataki geeft een lange en hoge pass. Marín maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gorilla 55%, București împreună 45%.
AC Gorilla - București împreună 0:1

70e minuut.
Saçkesen geeft de bal voor. Györök is nu in balbezit. Kızıldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Kızıldemir geeft de bal voor. Marín geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gorilla 57%, București împreună 43%.
AC Gorilla - București împreună 0:1