Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianka Kuflew Piekielna Drużyna
442 Tactiek pk
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
29.2 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten brilliant
poor Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Zelmański speelt de bal door. Fredsted speelt de bal door. Renwick probeert naar een medespeler te passen. Nadide rent richting de bal. Nadide draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Ziomkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziomkowski geeft een hoge lob. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mazak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomalak geeft een lange en hoge pass. Łachowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:1

10e minuut.
Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski speelt de bal door. Renwick is nu in balbezit. Renwick draait met de bal, schiet en ... Szefler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Inworp. Nadide met een snelle inworp. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Grabowski rent richting de bal. Grabowski met een sublieme pass. Zelmański geeft een lange en hoge pass. Renwick is nu in balbezit. Renwick haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański passt de bal in één keer door. Renwick is nu in balbezit. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:2

22e minuut.
Tomalak verovert de bal door een tackle van achteren. Nadide rent richting de bal. Nadide passt de bal met de wreef. Renwick rent richting de bal. Renwick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:3

33e minuut.
Fredsted geeft een lange en hoge pass. Nadide heeft problemen om de bal te vangen. Nadide draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mazak de bal onder controle te krijgen. Szefler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renwick rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:4

34e minuut.
Fredsted onderschept slim de pass. Fredsted met een sublieme pass. Nadide rent richting de bal. Nadide haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:5

35e minuut.
Gacki rent richting de bal. Renwick rent richting de bal. Fredsted met een sublieme pass. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap. Szefler bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Ziomkowski onderschept slim de pass. Ziomkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Renwick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renwick haalt uit met een fantastische trap. Szefler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Renwick probeert naar een medespeler te passen. Ziomkowski rent richting de bal. Ziomkowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mazak de bal onder controle te krijgen. Szefler bokst de bal weg.

40e minuut.
Zelmański kopt de bal weg. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski passt de bal met de wreef. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:6

43e minuut.
Rogaliński probeert naar een medespeler te passen. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak met een sublieme pass. Nadide controleert de bal met de borst. Nadide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Nadide rent richting de bal. Nadide geeft een hoge lob. Szefler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renwick is nu in balbezit. Renwick draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ziomkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:7

44e minuut.
Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski passt de bal in één keer door. Renwick rent richting de bal. Renwick draait met de bal, schiet en ... Szefler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:8

45e minuut.
Renwick rent richting de bal. Renwick passt de bal zonder na te denken. Ziomkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide is nu in balbezit. Nadide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 82%, Piekielna Drużyna 18%.
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:9

46e minuut.
Renwick rent richting de bal. Gralewski is nu in balbezit. Renwick onderschept slim de pass. Nadide is nu in balbezit. Nadide schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Słonimski rent richting de bal. Nadide verovert de bal door een tackle van achteren. Nadide passt de bal met de wreef. Renwick rent richting de bal. Renwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:10

52e minuut.
Szefler trapt de bal weg. Zelmański kopt de bal weg. Ziomkowski is nu in balbezit. Renwick rent richting de bal. Renwick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ziomkowski geeft de bal voor. Szefler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renwick springt en kopt de bal. Nadide rent richting de bal. Nadide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:11

59e minuut.
Gralewski is nu in balbezit. Gwadera onderschept slim de pass. Zelmański geeft een lange en hoge pass. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Mazak de bal. Nadide is nu in balbezit. Mazak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nadide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Renwick zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Szefler bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Tomalak heeft problemen om de bal te vangen. Tomalak passt de bal in één keer door. Słonimski is nu in balbezit. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:12

64e minuut.
Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak verovert de bal door een tackle van achteren. Renwick rent richting de bal. Renwick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:13

65e minuut.
Bajor is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fredsted met een snelle inworp. Daar is Zelmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelmański geeft een hoge lob. Szefler bokst de bal weg. Renwick rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:14

67e minuut.
Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski passt de bal zonder na te denken. Renwick is nu in balbezit. Renwick draait met de bal, schiet en ... Szefler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:15

68e minuut.
Zelmański geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:16

69e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski passt de bal zonder na te denken. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:17

74e minuut.
Rogaliński geeft een hoge lob. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Renwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Renwick schiet op doel. Szefler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:18

78e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Fredsted is nu in balbezit. Fredsted probeert naar een medespeler te passen. Ziomkowski is nu in balbezit. Ziomkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:19

81e minuut.
Łachowski met een harde bal richting middenveld. Gralewski met een sublieme pass. Bajor is nu in balbezit. Ziomkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mazak geeft de bal voor. Inworp. Nadide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomalak rent richting de bal. Tomalak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tomalak rent richting de bal. Gralewski begaat een overtreding. Tomalak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelmański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nadide is nu in balbezit. Nadide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Renwick is nu in balbezit. Renwick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianka Kuflew 93%, Piekielna Drużyna 7%.
Pianka Kuflew - Piekielna Drużyna 0:20