Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
słonie KS Wigry
1.5 Tactiek 424N
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 44.1
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Choiński begaat een overtreding. Robledo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupka geeft een hoge lob. Tenazes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 1:0

6e minuut.
Kupka rent richting de bal. Kupka geeft een hoge lob. Tenazes is nu in balbezit. Tenazes haalt uit met een fantastische trap. Borowy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 2:0

7e minuut.
Robledo onderschept slim de pass. Tenazes rent richting de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 3:0

8e minuut.
Kupka geeft een hoge lob. Robledo kopt de bal weg. Tenazes rent richting de bal. Tenazes haalt uit met een fantastische trap. Borowy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 4:0

9e minuut.
Robledo passt de bal met de wreef. Tenazes rent richting de bal. Stufano rent richting de bal. Tenazes verovert de bal door een tackle van achteren. Tenazes haalt uit met een fantastische trap. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Budassi met de inworp. Kupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupka passt de bal in één keer door. Tenazes is nu in balbezit. Tenazes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lotzwik geeft een hoge lob. Kupka kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 5:0

23e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu passt de bal zonder na te denken. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 6:0

26e minuut.
Robledo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stufano de bal. Budassi is nu in balbezit. Tenazes rent richting de bal. Tenazes schiet op doel. Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... Borowy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Budassi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tenazes speelt de bal door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Choiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kupka neemt de hoekschop. Robledo kopt de bal weg. Tenazes is nu in balbezit. Tenazes haalt uit met een fantastische trap. Borowy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 7:0

41e minuut.
Alcino heeft problemen om de bal te vangen. Fandiño met een sublieme pass. Robledo speelt de bal door. Tenazes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenazes draait met de bal, schiet en ... Borowy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tenazes is nu in balbezit. Tenazes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pandelescu kopt de bal weg. Stufano is nu in balbezit. Tenazes onderschept slim de pass. Tenazes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 8:0

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Borowy niet meer kan verder spelen. Barros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: słonie 35%, KS Wigry 65%.
słonie - KS Wigry 8:0

46e minuut.
Varela López komt het veld opgelopen. Lampart komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Kupka de bal. Kupka passt de bal met de wreef. Budassi met een sublieme pass. Tenazes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenazes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcino. Pandelescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pandelescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kupka rent richting de bal. Kupka probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Budassi speelt de bal door. Pandelescu speelt de bal door. Kupka rent richting de bal. Kupka speelt de bal door. Robledo geeft een hoge lob. Barros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tenazes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenazes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 9:0

66e minuut.
Alcino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klepczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczarek speelt de bal door. Klungelig pakt Schildknecht de bal. Tenazes onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 10:0

72e minuut.
Lotzwik geeft de bal voor. Klungelig pakt Kupka de bal. Kupka probeert naar een medespeler te passen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 11:0

76e minuut.
Klungelig pakt Varela López de bal. Kupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupka passt de bal met de wreef. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupka geeft een hoge lob. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Barros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
słonie - KS Wigry 12:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandelescu met een snelle inworp. Kupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupka geeft een hoge lob. Tenazes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stufano de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: słonie 41%, KS Wigry 59%.
słonie - KS Wigry 12:0