Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE Fc bolki
meczowa Tactiek 123
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
44.1 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Fidjeland geeft een lange en hoge pass. Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda met een sublieme pass. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Foda is nu in balbezit. Foda speelt de bal door. Arcoş is nu in balbezit. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mecha speelt de bal door. Jémez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foda speelt de bal door. Arcoş rent richting de bal. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fábri kopt de bal weg. Patronov rent richting de bal. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Brodnicki met een sublieme pass. Patronov met een sublieme pass. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino draait met de bal, schiet en ... Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fc bolki 1:0

27e minuut.
Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cüreklibatur. Cüreklibatur krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ryfka probeert de bal aan de voet te houden. Foda is nu in balbezit. Foda passt de bal zonder na te denken. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş schiet op doel. Kubień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva la JUVE - Fc bolki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 60%, Fc bolki 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva la JUVE - Fc bolki 1:1

46e minuut.
Krzyżanowski komt het veld opgelopen. Long komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kostakiev geeft een hoge lob. Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryfka krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostakiev. Hristodorescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomassina komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassina verovert de bal door een tackle van achteren. Tomassina passt de bal zonder na te denken. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino schiet op doel. Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Tomassina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciborowski rent richting de bal. Ciborowski passt de bal zonder na te denken. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki draait met de bal, schiet en ... Kubień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Różycki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fc bolki 1:2

76e minuut.
Doeltrap. Ivansuc komt het veld opgelopen. Lăcustă komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft een lange en hoge pass. Arcoş rent richting de bal. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Kubień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanáček is nu in balbezit. Ivansuc onderschept slim de pass. Ivansuc schiet op doel. Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Różycki is nu in balbezit. Arcoş is nu in balbezit. Medić onderschept slim de pass. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Kubień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 52%, Fc bolki 48%.
Viva la JUVE - Fc bolki 1:2