Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedź Legnicaa Vasco da Gorzyce
moja2 Tactiek nowa detkowa
65% Balbezit 35%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 35.8
solid Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris passt de bal met de wreef. Paharnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu haalt uit met een fantastische trap. Badalucco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 1:0

8e minuut.
Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar is nu in balbezit. Met opzet legt Brycht zijn tegenspeler op de grond. Brycht is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Lenkey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Virághalmy komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Brzezik met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Wójciak de bal onder controle te krijgen. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Badalucco trapt de bal weg. Wójciak kopt de bal weg. Paharnicu rent richting de bal. Paharnicu schiet op doel. Badalucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzezik met de inworp. Harris is nu in balbezit. Harris geeft de bal voor. Bădiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Christanval rent richting de bal. Christanval geeft een hoge lob. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Harris de bal. Harris geeft een hoge lob. Daar is Bădiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 3:0

43e minuut.
Anedda met een sublieme pass. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bădiţă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Badalucco speelt de bal door. Klungelig pakt Virághalmy de bal. Wójciak probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz haalt uit met een fantastische trap. Nozicska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 35%, Vasco da Gorzyce 65%.
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 3:0

49e minuut.
Brzezik geeft een lange en hoge pass. Christanval kopt de bal weg. Daar is Orczykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Harris passt de bal met de wreef. Brzezik met een sublieme pass. Virághalmy geeft een hoge lob. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Badalucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paharnicu onderschept slim de pass. Paharnicu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 4:0

67e minuut.
Badalucco met een sublieme pass. Funar kopt de bal weg. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu schiet op doel. Badalucco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 5:0

78e minuut.
Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Badalucco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 6:0

85e minuut.
Harris probeert naar een medespeler te passen. Funar rent richting de bal. Funar passt de bal met de wreef. Paharnicu is nu in balbezit. Paharnicu draait met de bal, schiet en ... Badalucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 7:0

88e minuut.
Aranowski passt de bal met de wreef. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedź Legnicaa 42%, Vasco da Gorzyce 58%.
Miedź Legnicaa - Vasco da Gorzyce 7:1