Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha GKS GieKSa Katowice 2001
makkaka Tactiek wyjściowe 2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 37.6
good Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen weak


10e minuut.
Klungelig pakt Etkowski de bal. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski is nu in balbezit. Palomba rent richting de bal. Palomba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - GKS GieKSa Katowice 2001 0:1

22e minuut.
Majearu geeft een lange en hoge pass. Palomba kopt de bal weg. Mokry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokry geeft een hoge lob. Pinzani maakt een snoekduik en kopt de bal. Miclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Crivellari kopt de bal weg. Palomba is nu in balbezit. Palomba speelt de bal door. Pinzani rent richting de bal. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Miclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sławiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławiński geeft een lange en hoge pass. Baláž kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Crivellari heeft problemen om de bal te vangen. Crivellari geeft een hoge lob. Palomba kopt de bal weg. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Harasiński kopt de bal weg. Mokry is nu in balbezit. Mokry geeft de bal voor. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Sławiński geeft de bal voor. Adler speelt de bal door. Decauwere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Musati bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 59%, GKS GieKSa Katowice 2001 41%.
Tristan da Cunha - GKS GieKSa Katowice 2001 0:1

65e minuut.
Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev begaat een overtreding. Villalba raakt geblesseerd tijdens het duel. Nadir komt het veld opgelopen. Craviotto komt het veld opgelopen. Rybczyński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rybczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadir maakt een afschuwelijke overtreding. Rybczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybczyński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Miclea trapt de bal weg. Baláž kopt de bal weg. Crivellari rent richting de bal. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. Musati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baláž haalt uit met een fantastische trap. Mięciel speelt de bal door. Klungelig pakt Etkowski de bal. Baláž is nu in balbezit. Baláž schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani passt de bal zonder na te denken. Nadir rent richting de bal. Nadir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadir schiet op doel. Iovan kopt de bal weg. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - GKS GieKSa Katowice 2001 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 56%, GKS GieKSa Katowice 2001 44%.
Tristan da Cunha - GKS GieKSa Katowice 2001 0:2