Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra Laskowianka
jedynka Tactiek Defff
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohrbach met een snelle inworp. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Mardan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 0:1

39e minuut.
Magaš kopt de bal weg. Kirsiz geeft een hoge lob. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 43%, Laskowianka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:1

46e minuut.
Tabijna komt het veld opgelopen. Czaplicki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mardan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichacki. Mardan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radliński komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Wietrzny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły geeft de bal voor. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gráf probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu geeft een hoge lob. Tabijna rent richting de bal. Tabijna draait met de bal, schiet en ... Cobb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:2

71e minuut.
Kirsiz met een sublieme pass. Gráf is nu in balbezit. Gráf probeert naar een medespeler te passen. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pierzchała komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wyrębek is nu in balbezit. Gráf verovert de bal door een tackle van achteren. Gráf passt de bal met de wreef. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gráf raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foszt komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bumbescu passt de bal in één keer door. Cobb probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Núñez de bal. Pulgar rent richting de bal. Pulgar geeft een lange en hoge pass. Cobb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Karaoğuz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radliński de bal onder controle te krijgen. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 47%, Laskowianka 53%.
AP Falubaz Zielona Góra - Laskowianka 1:2