Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turka Borek Zaspa Gdansk 2017
cc Tactiek mistrzostwo
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 46
good Schieten excellent
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Verre verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Milenić is nu in balbezit. Milenić schiet op doel. Niedbała bokst de bal weg.

3e minuut.
Phong geeft de bal voor. Van de Verre kopt de bal weg. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić haalt uit met een fantastische trap. Niedbała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 1:0

4e minuut.
Arciszewski geeft een hoge lob. Milenić rent richting de bal. Milenić geeft de bal voor. Timmer is nu in balbezit. Timmer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:0

7e minuut.
Skoczeń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phong is nu in balbezit. Orkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niedbała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Macar geeft een hoge lob. Milenić is nu in balbezit. Orkowski begaat een overtreding. Orkowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Parol bereikt de bal nog maar net als eerste. Parol passt de bal zonder na te denken. Gawor rent richting de bal. Gawor haalt uit met een fantastische trap. Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Parol rent richting de bal. Parol probeert naar een medespeler te passen. Gawor is nu in balbezit. Gawor draait met de bal, schiet en ... Domański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:1

40e minuut.
Van de Verre met een sublieme pass. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong speelt de bal door. Milenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milenić schiet op doel. Niedbała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 46%, Zaspa Gdansk 2017 54%.
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:1

50e minuut.
Fijołek met een sublieme pass. Fedak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedak passt de bal met de wreef. Gawor is nu in balbezit. Gawor schiet op doel. Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciechacki komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. Timmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandżejewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawor met een snel genomen vrije trap. Parol maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:2

59e minuut.
Milenić probeert naar een medespeler te passen. Mandżejewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timmer. Timmer krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Timmer rent richting de bal. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak geeft een lange en hoge pass. Parol is nu in balbezit. Parol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:3

71e minuut.
Fijołek geeft een hoge lob. Daar is Macar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor rent richting de bal. Gawor draait met de bal, schiet en ... Domański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:4

80e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor passt de bal met de wreef. Parol is nu in balbezit. Parol draait met de bal, schiet en ... Domański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turka Borek 64%, Zaspa Gdansk 2017 36%.
Turka Borek - Zaspa Gdansk 2017 2:4