Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MILWALL MKS Ostrovia
mil Tactiek V liga
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Schammer kan de bal niet met de borst controleren. Kalmár onderschept slim de pass. Kalmár passt de bal met de wreef. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... Van Laethem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pérez Guirado onderschept slim de pass. Broberg verovert de bal door een tackle van achteren. Broberg probeert naar een medespeler te passen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wabik met een snelle inworp. Daar is Kalmár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmár met een sublieme pass. Broberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Broberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babulin maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Laethem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek passt de bal met de wreef. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - MKS Ostrovia 1:0

38e minuut.
Schammer kopt de bal weg. Kalmár met een sublieme pass. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă haalt uit met een fantastische trap. Muskała probeert de bal aan de voet te houden. Van Laethem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kalmár probeert naar een medespeler te passen. Wabik is nu in balbezit. Wabik geeft de bal voor. Babulin rent richting de bal. Babulin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - MKS Ostrovia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 21%, MKS Ostrovia 79%.
MILWALL - MKS Ostrovia 2:0

47e minuut.
Broberg speelt de bal door. Babulin is nu in balbezit. Babulin passt de bal in één keer door. Broberg rent richting de bal. Broberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Babulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fokus geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez Guirado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rodríguez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López met een sublieme pass. Babulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulin schiet op doel. Van Laethem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - MKS Ostrovia 3:0

65e minuut.
Broberg speelt de bal door. Răduţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Guirado. Pérez Guirado krijgt een gele kaart. Muskała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klawikowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broberg is nu in balbezit. Răduţă is nu in balbezit. Răduţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 18%, MKS Ostrovia 82%.
MILWALL - MKS Ostrovia 3:0