Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSS Gorlice Drink Team 1313
moja1 Tactiek moja 442a
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten excellent
average Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
Pruś met een snelle inworp. Mai geeft een hoge lob. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Klinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:1

8e minuut.
Daar is Niedbalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelenburg geeft de bal voor. Szerszunowicz kopt de bal weg. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Klinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:2

12e minuut.
Oryszko geeft de bal voor. Daar is Karaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai speelt de bal door. Steinmann rent richting de bal. Steinmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cuboni geeft een hoge lob. Steinmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Klinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:3

16e minuut.
Cuboni onderschept slim de pass. Mai rent richting de bal. Mai passt de bal met de wreef. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:4

19e minuut.
Pruś geeft een lange en hoge pass. Steinmann rent richting de bal. Morabito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Steinmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Mai zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klinik bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tekelenburg geeft een lange en hoge pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann probeert naar een medespeler te passen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:5

26e minuut.
Steinmann schiet op doel. Morabito probeert de bal aan de voet te houden. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel. Klinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Steinmann krijgt zijn hoofd ertegen. Klinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cierpich kopt de bal weg. Mai geeft de bal voor. Morabito kopt de bal weg. Mai geeft de bal voor. Klinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:6

30e minuut.
Szerszunowicz rent richting de bal. Karaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerszunowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuboni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Steinmann springt en kopt de bal. Klinik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Oryszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:7

32e minuut.
Klungelig pakt Krzystek de bal. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz probeert naar een medespeler te passen. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:8

33e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski geeft een hoge lob. Cierpich geeft een hoge lob. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:9

41e minuut.
Steinmann is nu in balbezit. Szerszunowicz rent richting de bal. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Klinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:10

43e minuut.
Steinmann is nu in balbezit. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Morabito passt de bal met de wreef. Steinmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Klinik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 74%, Drink Team 1313 26%.
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:10

46e minuut.
Babuscio passt de bal zonder na te denken. Mai speelt de bal door. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz schiet op doel. Klinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:11

56e minuut.
Doeltrap. Klinik met een harde bal richting middenveld. Pruś kopt de bal weg. Klungelig pakt Steinmann de bal. Steinmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pruś passt de bal met de wreef. Szerszunowicz kan de bal niet met de borst controleren. Szerszunowicz passt de bal zonder na te denken. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:12

60e minuut.
Inzaghi rent richting de bal. Inworp. Inzaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klinik probeert naar een medespeler te passen. Cuboni met een sublieme pass. Steinmann rent richting de bal. Steinmann draait met de bal, schiet en ... Klinik bokst de bal weg. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:13

64e minuut.
Krzystek met een sublieme pass. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski met een sublieme pass. Kékesi is nu in balbezit. Kékesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cierpich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrobosz. Cierpich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cierpich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morabito bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Tekelenburg kopt de bal weg. Mai met een sublieme pass. Klungelig pakt Szerszunowicz de bal. Szerszunowicz schiet op doel. Klinik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:14

77e minuut.
Sorbian met een snelle inworp. Mai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai geeft een hoge lob. Szerszunowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Oryszko de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cuboni met een sublieme pass. Pruś rent richting de bal. Pruś passt de bal zonder na te denken. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Niedbalski rent richting de bal. Tekelenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Tekelenburg probeert naar een medespeler te passen. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mai verovert de bal door een tackle van achteren. Mai probeert naar een medespeler te passen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann haalt uit met een fantastische trap. Klinik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:15

88e minuut.
Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz passt de bal met de wreef. Steinmann is nu in balbezit. Steinmann schiet op doel. Morabito probeert de bal aan de voet te houden. Klinik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSS Gorlice 73%, Drink Team 1313 27%.
KSS Gorlice - Drink Team 1313 0:15