Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFB Diaboliq Pomiechowskie Rozpylacze
Taktyka 1 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 41.5
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


13e minuut.
Ömeroğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gačanin. Ömeroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ömeroğlu wilt de vrije trap nemen. Bordaberry probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Palagyi is nu in balbezit. Palagyi speelt de bal door. Injac rent richting de bal. Injac geeft een hoge lob. Sezgin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Huck heeft problemen om de bal te vangen. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz kan de bal niet met de borst controleren. Babiarz schiet op doel. Hegyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 1:0

35e minuut.
Béllier met een sublieme pass. Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Kicek geeft de bal voor. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB Diaboliq 57%, Pomiechowskie Rozpylacze 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 1:1

63e minuut.
Gładki passt de bal in één keer door. Viertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertel passt de bal met de wreef. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 2:1

67e minuut.
Injac met een snelle inworp. Schikora rent richting de bal. Schikora probeert naar een medespeler te passen. Jakobczuk rent richting de bal. Jakobczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 3:1

77e minuut.
Viertel met de inworp. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft de bal voor. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB Diaboliq 50%, Pomiechowskie Rozpylacze 50%.
VFB Diaboliq - Pomiechowskie Rozpylacze 3:1