Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC LiverpooL* FC mariuszmariusz
ja Tactiek pierwsza
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Palkovič rent richting de bal. Palkovič passt de bal zonder na te denken. Lustrinelli rent richting de bal. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli passt de bal met de wreef. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat schiet op doel. Brodnicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:1

8e minuut.
Peterszajn onderschept slim de pass. Peterszajn geeft een lange en hoge pass. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli geeft de bal voor. Scalat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Palkovič geeft de bal voor. Scalat is nu in balbezit. Dabetić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scalat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palkovič neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ketonen kopt de bal weg. Filantropol geeft een hoge lob. Lustrinelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Scalat de bal. Scalat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft de bal voor. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Scalat rent richting de bal. Dabetić rent richting de bal. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lustrinelli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:2

25e minuut.
Dabetić geeft een lange en hoge pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Del Curatolo rent richting de bal. Del Curatolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grošek kopt de bal weg. Inworp. Vahtra met de inworp. Palkovič geeft de bal voor. Scalat krijgt zijn hoofd ertegen. Brodnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Palkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkovič passt de bal in één keer door. Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli draait met de bal, schiet en ... Brodnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:3

45e minuut.
Palkovič heeft problemen om de bal te vangen. Palkovič probeert naar een medespeler te passen. Lustrinelli speelt de bal door. Scalat rent richting de bal. Scalat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 64%, FC mariuszmariusz 36%.
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:3

48e minuut.
Vahtra geeft een hoge lob. Lustrinelli kopt de bal weg. Scalat is nu in balbezit. Scalat schiet op doel. Brodnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:4

50e minuut.
Dyer geeft de bal voor. Dabetić is nu in balbezit. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:5

53e minuut.
Domagalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagalski geeft een hoge lob. Lustrinelli probeert naar een medespeler te passen. Palkovič rent richting de bal. Palkovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Šprljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprljan geeft een hoge lob. Lustrinelli kopt de bal weg. Scalat is nu in balbezit. Scalat schiet op doel. Brodnicki bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curatolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Curatolo krijgt een gele kaart. Kowalewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filantropol met een snel genomen vrije trap. Grošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalat verovert de bal door een tackle van achteren. Scalat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidovich komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Lagrange komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dyer speelt de bal door. Lustrinelli rent richting de bal. Chirilă begaat een overtreding. Chirilă krijgt een gele kaart. Lustrinelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimienta komt het veld opgelopen. Dyer wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 59%, FC mariuszmariusz 41%.
*FC LiverpooL* - FC mariuszmariusz 0:5