Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
n2pn FC BUMOWNIKI
12 Tactiek moje 4 5 1
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten solid
very good Passen solid
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Inworp. Loizos met een snelle inworp. Sulu rent richting de bal. Perz verovert de bal door een tackle van achteren. Perz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Braafheid trapt de bal weg. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Loizos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loizos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wacławik rent richting de bal. Antonioli is nu in balbezit. Wacławik met een sublieme pass. Capano is nu in balbezit. Capano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Loizos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Palma komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kánoší speelt de bal door. Nowak geeft een lange en hoge pass. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... Jaskulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - FC BUMOWNIKI 0:1

23e minuut.
Jaskulski met een harde bal richting middenveld. De Palma kopt de bal weg. Wacławik speelt de bal door. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Braafheid trapt de bal weg van het doel. Wacławik probeert de bal met de borst te controleren. Wacławik passt de bal met de wreef. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kánoší met een sublieme pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak geeft de bal voor. Pêra probeert de bal met de borst te controleren. Maciaszczyk rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Orzechowski kopt de bal weg. Perz is nu in balbezit. Met opzet legt Sulu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sulu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Nowak geeft de bal voor. Maciaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaskulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - FC BUMOWNIKI 0:2

35e minuut.
Daar is Perz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perz geeft een hoge lob. Kánoší heeft problemen om de bal te vangen. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Braafheid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kurrizi is nu in balbezit. Kurrizi probeert naar een medespeler te passen. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jaskulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
n2pn - FC BUMOWNIKI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 56%, FC BUMOWNIKI 44%.
n2pn - FC BUMOWNIKI 0:3

51e minuut.
Inworp. Zalmas met een snelle inworp. Mihál is nu in balbezit. Zalmas is nu in balbezit. Zalmas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lovin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Palma met de inworp. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kánoší rent richting de bal. De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik rent richting de bal. Wacławik geeft de bal voor. Capano maakt een snoekduik en kopt de bal. Braafheid bokst de bal weg.

79e minuut.
Zalmas is nu in balbezit. Pêra onderschept slim de pass. Pêra geeft de bal voor. De Palma rent richting de bal. De Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Rochowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: n2pn 40%, FC BUMOWNIKI 60%.
n2pn - FC BUMOWNIKI 0:3