Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Retkinia Sparta Dwikozy
433 Tactiek Awans
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten very good
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Pfister onderschept slim de pass. Pfister met een sublieme pass. Giubbini speelt de bal door. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta draait met de bal, schiet en ... Sroczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Giubbini met een snelle inworp. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta passt de bal zonder na te denken. Pfister is nu in balbezit. Pfister schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Łabuński kopt de bal weg. Hensemann met een sublieme pass. Fuzeta rent richting de bal. Giubbini is nu in balbezit. Giubbini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Giubbini schiet op doel. Sroczyński speelt de bal door. Coudeville kopt de bal weg. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horodinca trapt de bal weg. Pulower kopt de bal weg. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pfister passt de bal in één keer door. Pulower rent richting de bal. Pulower passt de bal in één keer door. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta schiet op doel. Sroczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mabalane geeft een hoge lob. Coudeville speelt de bal door. Klungelig pakt Giubbini de bal. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta draait met de bal, schiet en ... Sroczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Giubbini rent richting de bal. Giubbini passt de bal in één keer door. Hensemann met een sublieme pass. Giubbini rent richting de bal. Giubbini haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Retkinia - Sparta Dwikozy 0:1

21e minuut.
Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta passt de bal met de wreef. Vanone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister verovert de bal door een tackle van achteren. Pfister schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Giubbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbini passt de bal in één keer door. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Retkinia - Sparta Dwikozy 0:2

33e minuut.
Mabalane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giubbini met een snelle inworp. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Warszycki rent richting de bal. Rąbek met een sublieme pass. Valech rent richting de bal. da Silva e Souza rent richting de bal. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Stefaniszyn passt de bal met de wreef. Czeglédy met een sublieme pass. Giubbini met een sublieme pass. Fuzeta kan de bal niet met de borst controleren. Fuzeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pfister speelt de bal door. Giubbini is nu in balbezit. Giubbini speelt de bal door. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mabalane controleert de bal met de borst. Sroczyński speelt de bal door. Pulower kopt de bal weg. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Giubbini speelt de bal door. Fuzeta kan de bal niet met de borst controleren. Fuzeta passt de bal in één keer door. Pfister rent richting de bal. Pfister haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Retkinia 73%, Sparta Dwikozy 27%.
FC Retkinia - Sparta Dwikozy 0:2

49e minuut.
Pfister probeert naar een medespeler te passen. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower passt de bal in één keer door. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta schiet op doel. Sroczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Coudeville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfister probeert naar een medespeler te passen. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta schiet op doel. Sroczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Retkinia - Sparta Dwikozy 0:3

65e minuut.
Doeltrap. Mabalane trapt de bal weg. Hensemann kopt de bal weg. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czeglédy kopt de bal weg. Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister passt de bal met de wreef. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbini is nu in balbezit. Giubbini passt de bal zonder na te denken. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pulower speelt de bal door. Giubbini is nu in balbezit. Giubbini passt de bal zonder na te denken. Fuzeta rent richting de bal. Fuzeta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pulower kopt de bal weg. Giubbini heeft problemen om de bal te vangen. Giubbini passt de bal in één keer door. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Giubbini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giubbini schiet op doel. Lapadula kopt de bal weg. Coudeville rent richting de bal. Coudeville schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Algorta komt het veld opgelopen. Giubbini met een snelle inworp. Fuzeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Lapadula rent richting de bal. Pfister verovert de bal door een tackle van achteren. Pfister speelt de bal door. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. Sroczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Coudeville de bal. Pfister met een sublieme pass. Giubbini met een sublieme pass. Fuzeta is nu in balbezit. Fuzeta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Retkinia 74%, Sparta Dwikozy 26%.
FC Retkinia - Sparta Dwikozy 0:3