Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO Pollok FC
bezpieczna Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 16.2
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pudzianowski is nu in balbezit. Clements onderschept slim de pass. Clements met een sublieme pass. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Morgan de bal. Morgan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
McCann met een harde bal richting middenveld. Porter is nu in balbezit. Porter passt de bal zonder na te denken. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Wilson schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. McCann met een harde bal richting middenveld. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:1

8e minuut.
Pudzianowski passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacInally neemt de hoekschop. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McCann trapt de bal weg. Morgan kopt de bal weg. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Clements kopt de bal weg. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wilson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon passt de bal zonder na te denken. Wilson rent richting de bal. Wilson schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Porter is nu in balbezit. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:3

28e minuut.
Pudzianowski probeert naar een medespeler te passen. Rózga rent richting de bal. Rózga probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin sayed met een harde bal richting middenveld. Morgan kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann bokst de bal weg. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:4

34e minuut.
Pudzianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan passt de bal in één keer door. Wilson rent richting de bal. Wilson draait met de bal, schiet en ... McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Tender de bal. Tender geeft een hoge lob. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 93%, Pollok FC 7%.
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:4

49e minuut.
Tender heeft problemen om de bal te vangen. Tender geeft een hoge lob. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:5

53e minuut.
Clements rent richting de bal. Clements met een sublieme pass. Morgan rent richting de bal. Morgan haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sierant geeft een hoge lob. Carnegie kopt de bal weg. Cooper is nu in balbezit. Cooper haalt uit met een fantastische trap. Wilson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Porter de bal. Porter passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
McCann met een harde bal richting middenveld. Clements rent richting de bal. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements onderschept slim de pass. Clements haalt uit met een fantastische trap. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 85%, Pollok FC 15%.
FC SZWEDEROWO - Pollok FC 0:5