Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-25 18:13
  • Competitiewedstrijd: Serie C.07
  • Stadion: Gaetano Scirea
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
SCSA Juventude F.C. Mediterranea
532Classic Tactiek URKAONETER W
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Minavras is nu in balbezit. Mnich verovert de bal door een tackle van achteren. Mnich passt de bal in één keer door. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Abdulahmanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikkolainen rent richting de bal. Mikkolainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 1:0

8e minuut.
Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanjga. Condruţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Condruţ schiet op doel. Abdulahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 2:0

38e minuut.
Condruţ kopt de bal weg. Mikkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo kan de bal niet met de borst controleren. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pusca met een snelle inworp. Tanjga is nu in balbezit. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 38%, Mediterranea 62%.
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 2:0

60e minuut.
Secoli geeft de bal voor. Daar is Mikkolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 3:0

63e minuut.
Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca speelt de bal door. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Abdulahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 4:0

73e minuut.
Pusca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusca passt de bal in één keer door. Mikkolainen rent richting de bal. Mikkolainen schiet op doel. Abdulahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 5:0

83e minuut.
Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een lange en hoge pass. Mikkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkolainen schiet op doel. Abdulahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Tanjga begaat een overtreding. Condruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Mnich met een snel genomen vrije trap. Mikkolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkolainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCSA Juventude F.C. 34%, Mediterranea 66%.
SCSA Juventude F.C. - Mediterranea 6:0