Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Créteil-Lusitanos oxteam
532p Tactiek TimeBomb
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


26e minuut.
André passt de bal in één keer door. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidault probeert naar een medespeler te passen. Satwant rent richting de bal. Satwant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 42%, oxteam 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
US Créteil-Lusitanos - oxteam 0:0

48e minuut.
Sobierajski springt en kopt de bal. Rivella heeft problemen om de bal te vangen. Emery is nu in balbezit. Kinkladze onderschept slim de pass. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Delplanque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Różański zal de hoekschop nemen. Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy probeert naar een medespeler te passen. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Satwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Satwant draait met de bal, schiet en ... Tat Mo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - oxteam 0:1

59e minuut.
Salhi speelt de bal door. Pironti rent richting de bal. Pironti speelt de bal door. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Istvan rent richting de bal. Vaquero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vaquero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 36%, oxteam 64%.
US Créteil-Lusitanos - oxteam 0:1