Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Musho Crespi II Crumor C.F.
for black Tactiek 412-extD-2p
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 53.4
good Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Olszewski passt de bal in één keer door. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuti krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Barriguinha rent richting de bal. Lafont onderschept slim de pass. Lafont geeft een hoge lob. Zankov geeft de bal voor. Kulcsár krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zappelli rent richting de bal. Zappelli schiet op doel. Jaén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musho Crespi II - Crumor C.F. 0:1

8e minuut.
Daar is Bichsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tománek is nu in balbezit. Tománek geeft een hoge lob. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Musho Crespi II - Crumor C.F. 0:2

10e minuut.
Gosset speelt de bal door. Tománek is nu in balbezit. Tománek geeft de bal voor. Kulcsár heeft problemen om de bal te vangen. Kulcsár draait met de bal, schiet en ... Jaén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulcsár is nu in balbezit. Kulcsár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Musho Crespi II - Crumor C.F. 0:3

16e minuut.
Salonkangas is nu in balbezit. Salonkangas probeert naar een medespeler te passen. Kalnik geeft een lange en hoge pass. Trąbaczewski springt en kopt de bal. Lipták werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Musho Crespi II - Crumor C.F. 1:3

27e minuut.
Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski geeft een hoge lob. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski haalt uit met een fantastische trap. Lipták probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Zankov probeert naar een medespeler te passen. Barriguinha geeft de bal voor. Daar is Olszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musho Crespi II 64%, Crumor C.F. 36%.
Musho Crespi II - Crumor C.F. 1:3

48e minuut.
Gosset rent richting de bal. Gosset met een sublieme pass. Zappelli rent richting de bal. Zappelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Barriguinha de bal. Barriguinha speelt de bal door. Zappelli is nu in balbezit. Zappelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel geeft een hoge lob. Kulcsár kopt de bal weg. Zappelli rent richting de bal. Zappelli draait met de bal, schiet en ... Jaén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gosset met een sublieme pass. Barriguinha rent richting de bal. Barriguinha speelt de bal door. Zappelli is nu in balbezit. Zappelli draait met de bal, schiet en ... Jaén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gosset speelt de bal door. Barriguinha rent richting de bal. Barriguinha passt de bal zonder na te denken. Zappelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zankov onderschept slim de pass. Zankov geeft een hoge lob. Kulcsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulcsár draait met de bal, schiet en ... Jaén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Musho Crespi II 54%, Crumor C.F. 46%.
Musho Crespi II - Crumor C.F. 1:3