Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVELLANEDA ROJA Sportivo Trelewense
X Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten weak
solid Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Soumyabrata is nu in balbezit. Soumyabrata geeft de bal voor. de Chateaubriand rent richting de bal. Domachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Domachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Ferrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrato geeft de bal voor. Romero is nu in balbezit. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pichon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Soumyabrata de bal. Soumyabrata passt de bal in één keer door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski draait met de bal, schiet en ... Pichon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 2:0

12e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. de Chateaubriand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Melz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magin kan de bal niet met de borst controleren. Krakov rent richting de bal. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 3:0

19e minuut.
Gersman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quinteros komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Melz is nu in balbezit. Melz passt de bal zonder na te denken. Soumyabrata is nu in balbezit. Melz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Švelginas is nu in balbezit. Švelginas geeft een hoge lob. de Chateaubriand bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski onderschept slim de pass. Domachowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Romero is nu in balbezit. Priano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domachowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pichon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Soumyabrata met een sublieme pass. Melz heeft problemen om de bal te vangen. Melz passt de bal in één keer door. Daar is Domachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siemmens rent richting de bal. Magin onderschept slim de pass. Magin probeert naar een medespeler te passen. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lafitte met een sublieme pass. Klungelig pakt Melz de bal. Melz passt de bal zonder na te denken. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Pichon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krakov probeert de bal aan de voet te houden. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Pichon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 31%, Sportivo Trelewense 69%.
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 3:0

53e minuut.
Magin probeert naar een medespeler te passen. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krakov krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Švelginas geeft een lange en hoge pass. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. Melz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 4:0

55e minuut.
Melz passt de bal in één keer door. Lafitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafitte passt de bal met de wreef. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero geeft de bal voor. Melz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 5:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măceşanu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bojko onderschept slim de pass. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Lafitte speelt de bal door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Pichon bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pichon met een harde bal richting middenveld. Lafitte probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Pichon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 6:0

89e minuut.
Rivadavia rent richting de bal. Măceşanu onderschept slim de pass. Soumyabrata is nu in balbezit. Măceşanu is nu in balbezit. Măceşanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVELLANEDA ROJA 33%, Sportivo Trelewense 67%.
AVELLANEDA ROJA - Sportivo Trelewense 6:0