Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosales F. C. Bariloche
Defen Tactiek nh
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
33 gemiddelde waardering 46.6
adequate Schieten solid
weak Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Bogdasarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez rent richting de bal. Miala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miala krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chloccarelli onderschept slim de pass. Capota is nu in balbezit. Chloccarelli is nu in balbezit. Chloccarelli draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - F. C. Bariloche 0:1

16e minuut.
Miala controleert de bal met de borst. Capota is nu in balbezit. Miala begaat een overtreding. Miala krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Capota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chloccarelli wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chloccarelli probeert naar een medespeler te passen. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siti kopt de bal weg. Capota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lebinzu is nu in balbezit. Lebinzu draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Dumortier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloccarelli met een snelle inworp. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft een lange en hoge pass. Mazaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capota springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Velázquez geeft de bal voor. Vergallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebinzu. Lebinzu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento speelt de bal door. Chloccarelli speelt de bal door. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Duim komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 68%, F. C. Bariloche 32%.
La Rosales - F. C. Bariloche 0:1

48e minuut.
Velázquez rent richting de bal. Velázquez geeft een hoge lob. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Mazaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - F. C. Bariloche 0:2

52e minuut.
Inworp. Velázquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chloccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloccarelli geeft de bal voor. Capota maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maizena kopt de bal weg. Sarmiento is nu in balbezit. Chloccarelli speelt de bal door. Velázquez rent richting de bal. Velázquez passt de bal met de wreef. Mazaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Velázquez speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Chloccarelli geeft een lange en hoge pass. Capota is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - F. C. Bariloche 0:3

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yasir komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Siti geeft een lange en hoge pass. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancôme begaat een overtreding. Lancôme krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Quilahuilque komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hwan-Lo onderschept slim de pass. Hwan-Lo geeft een lange en hoge pass. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap. Mazaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - F. C. Bariloche 0:4

86e minuut.
Chloccarelli heeft problemen om de bal te vangen. Chloccarelli met een sublieme pass. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Quilahuilque rent richting de bal. Quilahuilque geeft een lange en hoge pass. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosales - F. C. Bariloche 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosales 73%, F. C. Bariloche 27%.
La Rosales - F. C. Bariloche 0:5