Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Monkeys Kursun pallo
532 TKL Tactiek 442
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.2 gemiddelde waardering 51
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen good


27e minuut.
Bihar kopt de bal weg. Lubes heeft problemen om de bal te vangen. Pomarici is nu in balbezit. Lubes onderschept slim de pass. Lubes haalt uit met een fantastische trap. Bengoechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Auguste rent richting de bal. Sharonov is nu in balbezit. Sharonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Davì speelt de bal door. Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Westerheim bokst de bal weg.

31e minuut.
Melis geeft de bal voor. Pomarici kopt de bal weg. Sharonov rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Auguste kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Kies geeft de bal voor. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Monkeys 47%, Kursun pallo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Monkeys - Kursun pallo 0:0

49e minuut.
Melis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyol met de inworp. Chiculiţă geeft de bal voor. Melis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Akyol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terenas rent richting de bal. Pomarici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pomarici krijgt een gele kaart. Terenas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bihar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kies rent richting de bal. Sharonov onderschept slim de pass. Sharonov speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Westerheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Trybuła kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Basara de bal onder controle te krijgen. van Rhijn met een sublieme pass. Auguste bereikt de bal nog maar net als eerste. Auguste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Costescu verovert de bal door een tackle van achteren. Costescu geeft de bal voor. Auguste kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. Westerheim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Trybuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Davì onderschept slim de pass. Davì speelt de bal door. Auguste rent richting de bal. Auguste draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Westerheim bokst de bal weg.

81e minuut.
Houbion speelt de bal door. Lubes is nu in balbezit. Lubes passt de bal in één keer door. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas haalt uit met een fantastische trap. Bengoechea bokst de bal weg.

83e minuut.
Auguste is nu in balbezit. Auguste passt de bal in één keer door. Brescan rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Costescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachtyler met de inworp. Bihar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bihar geeft een lange en hoge pass. Bengoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bihar geeft een hoge lob. Pomarici kopt de bal weg. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas haalt uit met een fantastische trap. Basara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Monkeys 33%, Kursun pallo 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Monkeys - Kursun pallo 0:0