Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rishøj IF Fortuna IF
42112 new age Tactiek 442
52% Balbezit 48%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 43.3
outstanding Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Prodan speelt de bal door. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz geeft de bal voor. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rammler is nu in balbezit. Iturbe verovert de bal door een tackle van achteren. Iturbe speelt de bal door. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jaracz rent richting de bal. Jaracz passt de bal zonder na te denken. Vorel is nu in balbezit. Vorel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 1:0

7e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Góral is nu in balbezit. Góral passt de bal met de wreef. Iturbe rent richting de bal. Iturbe geeft een lange en hoge pass. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vorel rent richting de bal. Vorel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 2:0

12e minuut.
Prodan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een hoge lob. Vorel is nu in balbezit. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 3:0

14e minuut.
Işıldar neemt vlug de vrije trap. Vorel kopt de bal weg. Iturbe rent richting de bal. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral passt de bal zonder na te denken. Vorel is nu in balbezit. Iturbe rent richting de bal. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Frati rent richting de bal. Frati passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vorel de bal. Vorel geeft de bal voor. Iturbe maakt een snoekduik en kopt de bal. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Góral onderschept slim de pass. Góral geeft de bal voor. Vorel geeft de bal voor. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 4:0

30e minuut.
Arentoft met een sublieme pass. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe passt de bal zonder na te denken. Vorel rent richting de bal. Vorel schiet op doel. Villarraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Schubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral verovert de bal door een tackle van achteren. Góral geeft een lange en hoge pass. Vorel is nu in balbezit. Vorel draait met de bal, schiet en ... Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Góral rent richting de bal. Góral geeft een hoge lob. Vorel is nu in balbezit. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Villarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 5:0

39e minuut.
Radulov probeert naar een medespeler te passen. Plougstrup is nu in balbezit. Plougstrup geeft een hoge lob. Jaracz probeert de bal met de borst te controleren. Jaracz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Klungelig pakt Prodan de bal. Prodan geeft een lange en hoge pass. Vorel rent richting de bal. Vorel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 14%, Fortuna IF 86%.
Rishøj IF - Fortuna IF 6:0

49e minuut.
Arentoft verovert de bal door een tackle van achteren. Arentoft geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radulov de bal. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Callado de bal. Arentoft geeft de bal voor. Plougstrup onderschept slim de pass. Vorel rent richting de bal. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Plougstrup onderschept slim de pass. Góral probeert naar een medespeler te passen. Vorel is nu in balbezit. Vorel draait met de bal, schiet en ... Villarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 7:0

55e minuut.
Frati probeert naar een medespeler te passen. Iturbe is nu in balbezit. Iturbe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vorel de bal. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Radulov geeft een hoge lob. Żurański geeft de bal voor. Vorel is nu in balbezit. Vorel schiet op doel. Villarraga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 8:0

59e minuut.
Doeltrap. Villarraga trapt de bal weg van het doel. Jaracz kopt de bal weg. Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel schiet op doel. Villarraga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 9:0

66e minuut.
Rammler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nygaard komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaracz speelt de bal door. Vorel heeft problemen om de bal te vangen. Vorel schiet op doel. Villarraga bokst de bal weg.

77e minuut.
Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan geeft een hoge lob. Jaracz is nu in balbezit. Vorel rent richting de bal. Vorel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Villarraga met een harde bal richting middenveld. Jaracz kopt de bal weg. Plougstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorel onderschept slim de pass. Vorel haalt uit met een fantastische trap. Villarraga bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vercilo rent richting de bal. Frati verovert de bal door een tackle van achteren. Frati passt de bal in één keer door. Vorel heeft problemen om de bal te vangen. Vorel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iturbe met een sublieme pass. Jaracz is nu in balbezit. Jaracz geeft de bal voor. Vorel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rishøj IF - Fortuna IF 10:0

86e minuut.
Cataldi probeert naar een medespeler te passen. Góral is nu in balbezit. Met opzet legt Schubert zijn tegenspeler op de grond. Schubert krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Góral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żurański met een snel genomen vrije trap. Iturbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Plougstrup de bal. Vorel rent richting de bal. Vorel draait met de bal, schiet en ... Villarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rishøj IF 15%, Fortuna IF 85%.
Rishøj IF - Fortuna IF 10:0