Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vigo Admiral
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


29e minuut.
Deis geeft een hoge lob. Hell is nu in balbezit. Hell passt de bal in één keer door. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Admiral 0:1

44e minuut.
Pepperl is nu in balbezit. Taitl bereikt de bal nog maar net als eerste. Taitl passt de bal zonder na te denken. Papst rent richting de bal. Papst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 59%, Admiral 41%.
vigo - Admiral 0:1

64e minuut.
Pepperl geeft een hoge lob. Inworp. Möslinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hecke de bal. Hecke geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pfitzner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taitl met de inworp. Hecke rent richting de bal. Hecke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Maler met een snelle inworp. Pichlmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wittich. Pichlmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Pichlmann wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Admiral 0:2

83e minuut.
Hecke rent richting de bal. Hecke passt de bal met de wreef. Stelzenbacher rent richting de bal. Ehrenzweig onderschept slim de pass. Ehrenzweig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Jedinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Admiral 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 50%, Admiral 50%.
vigo - Admiral 0:3