Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. vortice
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 15.7
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Patarroyo trapt de bal weg. Türk kopt de bal weg. Onofrio speelt de bal door. Rabaça rent richting de bal. Rabaça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 1:0

4e minuut.
Tamayo passt de bal in één keer door. Daar is Turbay Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu onderschept slim de pass. Rabaça is nu in balbezit. Rabaça haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 2:0

6e minuut.
Campusano rent richting de bal. Campusano geeft de bal voor. Cavalieri kopt de bal weg. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel. López Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cavalieri passt de bal zonder na te denken. Onofrio is nu in balbezit. Onofrio probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Patarroyo is nu in balbezit. Patarroyo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ojeda de bal. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Cavalieri speelt de bal door. Türk met een sublieme pass. Rabaça met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Zambrano met een harde bal richting middenveld. Daar is Turbay Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rabaça verovert de bal door een tackle van achteren. Rabaça passt de bal in één keer door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel. López Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu geeft de bal voor. Daar is Onofrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 3:0

23e minuut.
Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo speelt de bal door. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Rabaça rent richting de bal. Rabaça draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gutiérrez kopt de bal weg. Murawa geeft een hoge lob. Turbay Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... López Zambrano bokst de bal weg.

27e minuut.
Rabaça haalt uit met een fantastische trap. Campusano heeft problemen om de bal te vangen. Onofrio met een sublieme pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 4:0

28e minuut.
Makridis is nu in balbezit. Makridis passt de bal met de wreef. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaça schiet op doel. López Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 5:0

29e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Liévano de bal. Turbay Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 6:0

34e minuut.
Onofrio rent richting de bal. Onofrio probeert naar een medespeler te passen. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 7:0

36e minuut.
Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu geeft de bal voor. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaça draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Türk is nu in balbezit. Türk heeft problemen om de bal te vangen. Türk geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 8:0

43e minuut.
Inworp. Makridis met de inworp. Turbay Ayala rent richting de bal. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 9:0

44e minuut.
Onofrio geeft een lange en hoge pass. Türk geeft een lange en hoge pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 10:0

45e minuut.
Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türk neemt de hoekschop. Herghelegiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 17%, vortice 83%.
Tequendama F.C. - vortice 10:0

46e minuut.
Liévano heeft problemen om de bal te vangen. Turbay Ayala is nu in balbezit. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu schiet op doel. López Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rabaça rent richting de bal. Rabaça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 11:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Turbay Ayala de bal onder controle te krijgen. Onofrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrio probeert naar een medespeler te passen. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaça draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Onofrio is nu in balbezit. Onofrio passt de bal met de wreef. Rabaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaça schiet op doel. López Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 12:0

61e minuut.
Rabaça haalt uit met een fantastische trap. López Zambrano speelt de bal door. Onofrio kopt de bal weg. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Liévano de bal. Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Rabaça is nu in balbezit. Rabaça draait met de bal, schiet en ... Paal! Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 13:0

66e minuut.
Makridis neemt de hoekschop. Herghelegiu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Onofrio de bal onder controle te krijgen. Rabaça is nu in balbezit. Rabaça schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 14:0

70e minuut.
Rabaça onderschept slim de pass. Türk is nu in balbezit. Türk passt de bal zonder na te denken. Rabaça is nu in balbezit. Rabaça schiet op doel. López Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 15:0

84e minuut.
Rabaça heeft problemen om de bal te vangen. Onofrio rent richting de bal. Onofrio passt de bal met de wreef. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Onofrio rent richting de bal. Onofrio passt de bal in één keer door. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. López Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - vortice 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 16%, vortice 84%.
Tequendama F.C. - vortice 16:0