Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruma ALEKSINAC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Bajorek met een sublieme pass. Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski speelt de bal door. Osmajić rent richting de bal. Osmajić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jokić trapt de bal weg. Bajorek kopt de bal weg. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović geeft een lange en hoge pass. Daar is Ninković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osmajić neemt de hoekschop. Crkvenjakov heeft problemen om de bal te vangen. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jekić passt de bal met de wreef. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović passt de bal in één keer door. Daar is Ivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grnčarov verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkoszewski onderschept slim de pass. Wilkoszewski met een sublieme pass. Ivić rent richting de bal. Ivić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ivić is nu in balbezit. Ivić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 2:0

25e minuut.
Paunović rent richting de bal. Paunović passt de bal met de wreef. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović is nu in balbezit. Paunović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 3:0

31e minuut.
Jekić passt de bal in één keer door. Paunović heeft problemen om de bal te vangen. Paunović speelt de bal door. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 35%, ALEKSINAC 65%.
Ruma - ALEKSINAC 3:0

56e minuut.
Otręba onderschept slim de pass. Otręba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ninković de bal. Ivić is nu in balbezit. Ivić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 4:0

61e minuut.
Jekić met een sublieme pass. Janović rent richting de bal. Janović speelt de bal door. Ivić is nu in balbezit. Ivić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jokić probeert naar een medespeler te passen. Avramović kopt de bal weg. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slović verovert de bal door een tackle van achteren. Slović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paunović passt de bal met de wreef. Janović is nu in balbezit. Janović passt de bal in één keer door. Jekić rent richting de bal. Jekić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Bajorek speelt de bal door. Ivić is nu in balbezit. Ivić draait met de bal, schiet en ... Jokić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 5:0

83e minuut.
Osmajić rent richting de bal. Osmajić probeert naar een medespeler te passen. Ivić rent richting de bal. Paunović is nu in balbezit. Paunović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 36%, ALEKSINAC 64%.
Ruma - ALEKSINAC 5:0