Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemunelo uuj
5212+ Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulatović neemt de hoekschop. Daar is Cikatić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dobrin rent richting de bal. Dobrin schiet op doel. Ljubinković probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojović met een snelle inworp. Dramić probeert de bal met de borst te controleren. Dobrin is nu in balbezit. Dobrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dramić geeft een hoge lob. Ðaković heeft problemen om de bal te vangen. Uzelac rent richting de bal. Uzelac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dramić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dramić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Uzelac de bal onder controle te krijgen. Duljaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Duljaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bojović is nu in balbezit. Bojović speelt de bal door. Vještica met een sublieme pass. Cikatić rent richting de bal. Cikatić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemunelo - uuj 1:0

41e minuut.
Bulatović geeft een hoge lob. Bojović rent richting de bal. Bojović passt de bal in één keer door. Dobrin rent richting de bal. Dobrin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 40%, uuj 60%.
Zemunelo - uuj 1:0

67e minuut.
Dramić speelt de bal door. Radosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosavljević passt de bal zonder na te denken. Uzelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzelac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Veljić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mešter komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Princip geeft een hoge lob. Timić kopt de bal weg. Vještica heeft problemen om de bal te vangen. Uzelac is nu in balbezit. Uzelac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vještica geeft een lange en hoge pass. Bulatović kopt de bal weg. Klungelig pakt Cikatić de bal. Cikatić schiet op doel. Kojadinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubinković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dramić speelt de bal door. Klungelig pakt Kojadinović de bal. Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikatić schiet op doel. Ljubinković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemunelo - uuj 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemunelo 54%, uuj 46%.
Zemunelo - uuj 2:0

uuj