Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pão com Vinagrete F.C. S. E. Little Phil
Cabulosa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 17.2
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Tüpermen de bal. de Parintins is nu in balbezit. de Parintins geeft een hoge lob. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jatobá is nu in balbezit. Ryczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczek passt de bal met de wreef. Tüpermen rent richting de bal. Tüpermen schiet op doel. Vicento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 1:0

18e minuut.
Porsche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passos is nu in balbezit. Passos speelt de bal door. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vicento probeert naar een medespeler te passen. Theisen kopt de bal weg. Graieb rent richting de bal. Ryczek verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alegre heeft problemen om de bal te vangen. Vicento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Theisen passt de bal zonder na te denken. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek passt de bal zonder na te denken. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 2:0

25e minuut.
Palmeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeirense geeft de bal voor. Graieb is nu in balbezit. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jatobá is nu in balbezit. Theisen verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen probeert naar een medespeler te passen. Tüpermen rent richting de bal. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 3:0

31e minuut.
de Parintins heeft problemen om de bal te vangen. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüpermen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 4:0

33e minuut.
Porsche is nu in balbezit. de Parintins is nu in balbezit. Porsche speelt de bal door. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 5:0

36e minuut.
Passos met een snelle inworp. Porsche heeft problemen om de bal te vangen. Porsche passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert de Parintins de bal onder controle te krijgen. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Porsche zal de hoekschop nemen. Ryczek is nu in balbezit. Ryczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 6:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vicento trapt de bal weg. Theisen kopt de bal weg. Ryczek rent richting de bal. Ryczek schiet op doel. Vicento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vicento niet meer kan verder spelen. Botelho Pinto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pão com Vinagrete F.C. 18%, S. E. Little Phil 82%.
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 6:0

51e minuut.
Renner met een sublieme pass. Daar is Passos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passos geeft een hoge lob. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüpermen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 7:0

51e minuut.
Ponte de Brito heeft problemen om de bal te vangen. Ponte de Brito passt de bal zonder na te denken. Jatobá is nu in balbezit. Tüpermen verovert de bal door een tackle van achteren. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Palmucci rent richting de bal. Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Passos probeert naar een medespeler te passen. Tüpermen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüpermen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche met een sublieme pass. Passos geeft de bal voor. Tüpermen rent richting de bal. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 8:0

72e minuut.
Tüpermen is nu in balbezit. Porsche is nu in balbezit. Porsche passt de bal met de wreef. Tüpermen rent richting de bal. Tüpermen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Camisasca is nu in balbezit. Camisasca met een sublieme pass. Porsche geeft een hoge lob. Ryczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Graieb heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek passt de bal in één keer door. Daar is Tüpermen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüpermen haalt uit met een fantastische trap. Botelho Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryczek rent richting de bal. Ryczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Passos met een sublieme pass. Theisen is nu in balbezit. Theisen passt de bal zonder na te denken. Tüpermen is nu in balbezit. Tüpermen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pão com Vinagrete F.C. 29%, S. E. Little Phil 71%.
Pão com Vinagrete F.C. - S. E. Little Phil 9:0