Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelo Serra 1972 F.C. NEVERLOST
Nick_New Tactiek davide3
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Vichev rent richting de bal. Berlingieri onderschept slim de pass. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Floin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Hocalar met de inworp. Monteiro geeft de bal voor. Vinet is nu in balbezit. Vinet schiet op doel. Floin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 1:0

6e minuut.
Gusev speelt de bal door. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal in één keer door. Vinet is nu in balbezit. Vinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 2:0

8e minuut.
Kämpf kopt de bal weg. Forrai is nu in balbezit. Gusev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gusev krijgt een gele kaart. Forrai raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 2:1

41e minuut.
Novačić heeft problemen om de bal te vangen. Novačić probeert naar een medespeler te passen. Kämpf rent richting de bal. Kämpf haalt uit met een fantastische trap. Van der Heyden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelo Serra 1972 F.C. 32%, NEVERLOST 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 2:2

58e minuut.
Novačić geeft een hoge lob. Pintea rent richting de bal. Bayrou verovert de bal door een tackle van achteren. Kämpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämpf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mądrzejewski geeft een hoge lob. Inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Klungelig pakt Vinet de bal. Vinet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Van der Heyden met een sublieme pass. Hocalar kopt de bal weg. Vinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri schiet op doel. Floin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monteiro rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zhuang is nu in balbezit. Zhuang met een sublieme pass. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berlingieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Mądrzejewski de bal onder controle te krijgen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri schiet op doel. Floin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelo Serra 1972 F.C. 33%, NEVERLOST 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angelo Serra 1972 F.C. - NEVERLOST 2:2