Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Atletico hubby
SARRI Tactiek my_343
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 40
incredible Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Tarzan kopt de bal weg. Verhofstadt is nu in balbezit. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Gămălie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 1:0

4e minuut.
Verhofstadt geeft de bal voor. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı geeft een lange en hoge pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 2:0

6e minuut.
Boyacı rent richting de bal. Boyacı passt de bal met de wreef. Cila met een sublieme pass. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan haalt uit met een fantastische trap. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tarzan heeft problemen om de bal te vangen. Verhofstadt is nu in balbezit. Tarzan verovert de bal door een tackle van achteren. Tarzan draait met de bal, schiet en ... Gămălie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 3:0

8e minuut.
Mazzanti Viendalmare is nu in balbezit. Giovacchini onderschept slim de pass. Giovacchini speelt de bal door. Tarzan rent richting de bal. Tarzan schiet op doel. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cila probeert naar een medespeler te passen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan draait met de bal, schiet en ... Gămălie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Giovacchini passt de bal met de wreef. Verhofstadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhofstadt passt de bal met de wreef. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan schiet op doel. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Giovacchini is nu in balbezit. Giovacchini geeft een hoge lob. Comaniciu heeft problemen om de bal te vangen. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... Gămălie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 4:0

18e minuut.
Bora schiet op doel. Travaglio probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giovacchini neemt de hoekschop. Tarzan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gămălie bokst de bal weg.

26e minuut.
Giovacchini probeert naar een medespeler te passen. Bora rent richting de bal. Bora passt de bal zonder na te denken. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan schiet op doel. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Giovacchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovacchini geeft de bal voor. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 5:0

32e minuut.
Bora probeert naar een medespeler te passen. Nazario rent richting de bal. Cila onderschept slim de pass. Cila geeft de bal voor. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giovacchini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 6:0

35e minuut.
Şahinbay probeert naar een medespeler te passen. Cila rent richting de bal. Cila passt de bal met de wreef. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Giovacchini met de inworp. Travaglio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bora. Bora krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pielesiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giovacchini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bora rent richting de bal. Bora draait met de bal, schiet en ... Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ciccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarzan rent richting de bal. Tarzan haalt uit met een fantastische trap. Gămălie bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cila neemt de hoekschop. Bora kopt de bal weg. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 7:0

41e minuut.
Tarzan geeft de bal voor. Verhofstadt met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Travaglio de bal onder controle te krijgen. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cila rent richting de bal. Cila passt de bal met de wreef. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tarzan rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarzan rent richting de bal. Tarzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 22%, Atletico hubby 78%.
Realcampo - Atletico hubby 8:0

47e minuut.
Giovacchini speelt de bal door. Bora is nu in balbezit. Bora passt de bal in één keer door. Tarzan rent richting de bal. Tarzan draait met de bal, schiet en ... Gămălie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Cila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bora kopt de bal weg. Daar is Travaglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Cila met een snelle inworp. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan draait met de bal, schiet en ... Gămălie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 9:0

55e minuut.
Tarzan geeft een lange en hoge pass. Bora krijgt zijn hoofd ertegen. Comaniciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bonvini is nu in balbezit. Boyacı verovert de bal door een tackle van achteren. Boyacı passt de bal met de wreef. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan schiet op doel. Gămălie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tarzan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bora onderschept slim de pass. Giovacchini rent richting de bal. Giovacchini passt de bal zonder na te denken. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora draait met de bal, schiet en ... Gămălie bokst de bal weg.

72e minuut.
Tarzan passt de bal in één keer door. Bora heeft problemen om de bal te vangen. Travaglio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bora raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarzan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 10:0

76e minuut.
Şahinbay speelt de bal door. Giovacchini probeert naar een medespeler te passen. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 11:0

82e minuut.
Cila speelt de bal door. Tarzan is nu in balbezit. Comaniciu is nu in balbezit. Tarzan rent richting de bal. Tarzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 12:0

84e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora geeft een hoge lob. Daar is Tarzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarzan haalt uit met een fantastische trap. Gămălie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Atletico hubby 13:0

86e minuut.
Şahinbay onderschept slim de pass. Şahinbay speelt de bal door. Daar is Boyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyacı probeert naar een medespeler te passen. Tarzan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 22%, Atletico hubby 78%.
Realcampo - Atletico hubby 13:0