Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua burkittsville ricco
5-3-2 Tactiek Brodo22
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten solid
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


7e minuut.
Parra kopt de bal weg. Härenstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grechi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Perugina passt de bal in één keer door. Lovaglio rent richting de bal. Lovaglio geeft een lange en hoge pass. Tidili krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - burkittsville ricco 1:0

22e minuut.
Garamvölgyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maglajlija met een snelle inworp. Tidili rent richting de bal. Tidili haalt uit met een fantastische trap. Cordero bokst de bal weg.

25e minuut.
Hock kopt de bal weg. Daar is Ratibarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovaglio maakt een afschuwelijke overtreding. Lovaglio krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi rent richting de bal. Hock onderschept slim de pass. Hock geeft een hoge lob. den Berg springt en kopt de bal. Diolaiuti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 51%, burkittsville ricco 49%.
SonMiSonQua - burkittsville ricco 1:0

46e minuut.
Härenstam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt García Tevenet de bal. Notarstefano onderschept slim de pass. Notarstefano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - burkittsville ricco 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patrikios komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Hock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fois bereikt de bal nog maar net als eerste. Fois passt de bal zonder na te denken. Notarstefano is nu in balbezit. Notarstefano draait met de bal, schiet en ... Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - burkittsville ricco 3:0

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ratibarov is nu in balbezit. Ratibarov speelt de bal door. Klungelig pakt Hock de bal. Hock geeft de bal voor. Melis springt en kopt de bal. Diolaiuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - burkittsville ricco 3:1

81e minuut.
Daar is Brouckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fois is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brouckaert. Fois raakt geblesseerd tijdens het duel. Fois komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 60%, burkittsville ricco 40%.
SonMiSonQua - burkittsville ricco 3:1