Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbias Real Maddalonese
vediamo3 Tactiek tuttotondo
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Papciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brintazzoli rent richting de bal. Papciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papciak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Brechbühl geeft de bal voor. Enginar rent richting de bal. Dini begaat een overtreding. Dini krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Perugini heeft problemen om de bal te vangen. Cavuoti is nu in balbezit. Perugini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavuoti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagliarulo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:1

9e minuut.
Pagliarulo verovert de bal door een tackle van achteren. Brechbühl probeert naar een medespeler te passen. Cavuoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavuoti schiet op doel. Dąbkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nodaro probeert naar een medespeler te passen. Brechbühl is nu in balbezit. Brechbühl probeert naar een medespeler te passen. Cavuoti is nu in balbezit. Cavuoti haalt uit met een fantastische trap. Dąbkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Piastra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donvito is nu in balbezit. Donvito speelt de bal door. Brintazzoli rent richting de bal. Brintazzoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Walburg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dino heeft problemen om de bal te vangen. Piastra probeert naar een medespeler te passen. Cavuoti is nu in balbezit. Cavuoti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tota geeft een hoge lob. Pagliarulo geeft een hoge lob. Fonfara kopt de bal weg. Cavuoti probeert de bal met de borst te controleren. Cavuoti draait met de bal, schiet en ... Dąbkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Brintazzoli is nu in balbezit. Cavuoti rent richting de bal. Cavuoti passt de bal in één keer door. Enginar rent richting de bal. Enginar draait met de bal, schiet en ... Dąbkowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Fonfara geeft een lange en hoge pass. Enginar kopt de bal weg. Brintazzoli is nu in balbezit. Brintazzoli draait met de bal, schiet en ... Dąbkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 68%, Real Maddalonese 32%.
Columbias - Real Maddalonese 0:1

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen. Siekiera komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Siekiera is nu in balbezit. Prestipino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siekiera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagliarulo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dąbkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:2

56e minuut.
Enginar bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar passt de bal in één keer door. Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavuoti verovert de bal door een tackle van achteren. Cavuoti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera schiet op doel. Dąbkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:3

58e minuut.
Tagliacozzo geeft de bal voor. Piastra kopt de bal weg. Donvito met een sublieme pass. Brechbühl rent richting de bal. Brechbühl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cavuoti verovert de bal door een tackle van achteren. Cavuoti passt de bal in één keer door. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar is nu in balbezit. Enginar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Donvito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donvito geeft een hoge lob. Enginar is nu in balbezit. Enginar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:4

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Siekiera stond buitenspel. Garbo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Donvito speelt de bal door. Siekiera is nu in balbezit. Walburg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Walburg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Donvito probeert naar een medespeler te passen. Siekiera is nu in balbezit. Siekiera speelt de bal door. Cavuoti rent richting de bal. Cavuoti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brechbühl is nu in balbezit. Brechbühl met een sublieme pass. Enginar is nu in balbezit. Enginar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:5

84e minuut.
Dąbkowski speelt de bal door. Maddii kopt de bal weg. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera schiet op doel. Dąbkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cavuoti onderschept slim de pass. Cavuoti passt de bal met de wreef. Enginar is nu in balbezit. Enginar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siekiera rent richting de bal. Siekiera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbias - Real Maddalonese 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbias 72%, Real Maddalonese 28%.
Columbias - Real Maddalonese 0:6