Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piacenza bubu dj
m@uro Tactiek bubu 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri speelt de bal door. Talarek probeert naar een medespeler te passen. Vărsatu is nu in balbezit. Vărsatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pillud onderschept slim de pass. Pillud speelt de bal door. Reed is nu in balbezit. Reed schiet op doel. Argyris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 1:0

8e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Daar is Ulivieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulivieri speelt de bal door. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ulivieri met een sublieme pass. Talarek rent richting de bal. Talarek passt de bal met de wreef. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed haalt uit met een fantastische trap. Argyris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ulivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulivieri passt de bal met de wreef. Vărsatu is nu in balbezit. Vărsatu draait met de bal, schiet en ... Argyris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 2:0

23e minuut.
Pillud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furnaro heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro geeft een hoge lob. Vărsatu springt en kopt de bal. Argyris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 3:0

27e minuut.
Bruni onderschept slim de pass. Pillud rent richting de bal. Pillud met een sublieme pass. Daar is Talarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ulivieri rent richting de bal. Ulivieri geeft een lange en hoge pass. Madior heeft problemen om de bal te vangen. Reed rent richting de bal. Reed draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Jianu geeft een hoge lob. Faltoso probeert de bal aan de voet te houden. Furnaro met een sublieme pass. Reed rent richting de bal. Reed draait met de bal, schiet en ... Argyris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vărsatu is nu in balbezit. Vărsatu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 4:0

41e minuut.
Acevedo geeft een hoge lob. Rotsaert is nu in balbezit. Reed rent richting de bal. Reed haalt uit met een fantastische trap. Argyris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 5:0

43e minuut.
Rotsaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed rent richting de bal. Vărsatu rent richting de bal. Vărsatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piacenza - bubu dj 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piacenza 37%, bubu dj 63%.
Piacenza - bubu dj 6:0

51e minuut.
Pillud speelt de bal door. Talarek probeert naar een medespeler te passen. Madior rent richting de bal. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed haalt uit met een fantastische trap. Argyris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Donaire passt de bal zonder na te denken. Moran geeft een hoge lob. Reed kopt de bal weg. Vărsatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărsatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Gialanella rent richting de bal. Ulivieri begaat een overtreding. Ulivieri krijgt een gele kaart. Gialanella raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Misischia probeert naar een medespeler te passen. Miglietto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglietto passt de bal zonder na te denken. Saenz is nu in balbezit. Saenz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Furnaro speelt de bal door. Talarek rent richting de bal. Talarek passt de bal in één keer door. Pillud is nu in balbezit. Pillud probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Madior met een sublieme pass. Gialanella probeert naar een medespeler te passen. Miglietto met een sublieme pass. Saenz is nu in balbezit. Saenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jianu probeert naar een medespeler te passen. Faltoso heeft problemen om de bal te vangen. Furnaro verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia geeft de bal voor. Tumm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piacenza 40%, bubu dj 60%.
Piacenza - bubu dj 6:0