Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blacksheeps Polisportiva Juventina
442 CLASSICO Tactiek new352
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Khadam verovert de bal door een tackle van achteren. Khadam passt de bal zonder na te denken. Demirören is nu in balbezit. Cung onderschept slim de pass. Cung draait met de bal, schiet en ... Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Hoško raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziemba komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ziemba kopt de bal weg. Daar is Cung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christou probeert naar een medespeler te passen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zonti passt de bal met de wreef. Frisanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Negri de bal. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. Gałecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mondini rent richting de bal. Mondini met een sublieme pass. Avagliano speelt de bal door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mendoza passt de bal in één keer door. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Khadam passt de bal zonder na te denken. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisanco rent richting de bal. Frisanco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Florian de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 1:0

34e minuut.
Pănican geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ziemba de bal onder controle te krijgen. Khadam kopt de bal weg. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel. Verheyden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemba rent richting de bal. Ziemba passt de bal in één keer door. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cung schiet op doel. De bal raakt de paal. Verheyden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican probeert naar een medespeler te passen. Khadam met een sublieme pass. Cung is nu in balbezit. Cung draait met de bal, schiet en ... Verheyden bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 40%, Polisportiva Juventina 60%.
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 1:0

60e minuut.
Montà raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Creda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aliberti probeert naar een medespeler te passen. Zonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zonti speelt de bal door. Šprem bereikt de bal nog maar net als eerste. Šprem draait met de bal, schiet en ... Gałecki bokst de bal weg.

87e minuut.
Ziemba rent richting de bal. Demirören verovert de bal door een tackle van achteren. Cung is nu in balbezit. Cung schiet op doel. Pănican probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blacksheeps 40%, Polisportiva Juventina 60%.
Blacksheeps - Polisportiva Juventina 1:0