Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FcBertki Piorun Gąskowo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Fiut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kręcina komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kałkus rent richting de bal. Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcina probeert naar een medespeler te passen. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys haalt uit met een fantastische trap. Fabisiak bokst de bal weg. Kałkus kopt de bal weg. Paradys is nu in balbezit. Dzieciuch begaat een overtreding. Dzieciuch krijgt een gele kaart. Paradys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kałkus wilt de vrije trap nemen. Fabisiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcina verovert de bal door een tackle van achteren. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys schiet op doel. Fabisiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBertki - Piorun Gąskowo 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kręcina met een sublieme pass. Paradys rent richting de bal. Paradys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kałkus is nu in balbezit. Dzieciuch onderschept slim de pass. Dzieciuch speelt de bal door. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel. Przerwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrzejczak rent richting de bal. Cira begaat een overtreding. Cira krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dzieciuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Dzieciuch met een snel genomen vrije trap. Fielek rent richting de bal. Małocha begaat een overtreding. Małocha krijgt een gele kaart.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obszański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Obszański neemt de hoekschop. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Klungelig pakt Dzieciuch de bal. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny passt de bal zonder na te denken. Paradys rent richting de bal. Paradys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wcisło geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obszański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czubała rent richting de bal. Czubała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cira verovert de bal door een tackle van achteren. Cira geeft een lange en hoge pass. Gołysz is nu in balbezit. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys draait met de bal, schiet en ... Fabisiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBertki - Piorun Gąskowo 0:2

44e minuut.
Obszański probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kręcina. Kręcina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBertki 56%, Piorun Gąskowo 44%.
FcBertki - Piorun Gąskowo 0:2

55e minuut.
Zachacz kopt de bal weg. Czubała heeft problemen om de bal te vangen. Kałkus rent richting de bal. Czubała onderschept slim de pass. Czubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBertki - Piorun Gąskowo 1:2

61e minuut.
Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski geeft een hoge lob. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małocha rent richting de bal. Małocha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kałkus rent richting de bal. Kałkus geeft de bal voor. Gołysz probeert de bal aan de voet te houden. Paradys bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBertki - Piorun Gąskowo 1:3

69e minuut.
Walicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha onderschept slim de pass. Fielek rent richting de bal. Małocha verovert de bal door een tackle van achteren. Małocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcina rent richting de bal. Kręcina geeft de bal voor. Paradys rent richting de bal. Paradys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dzieciuch rent richting de bal. Kałkus rent richting de bal. Kałkus passt de bal zonder na te denken. Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Małocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBertki 42%, Piorun Gąskowo 58%.
FcBertki - Piorun Gąskowo 1:3