Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arthorn leeds.united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.1
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Paluszyński kopt de bal weg. Czarnota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rduch. Rduch krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gazda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda geeft een lange en hoge pass. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Kocot probeert de bal aan de voet te houden. Jasionowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lufa passt de bal met de wreef. Kołodziejewski rent richting de bal. Kołodziejewski passt de bal in één keer door. Butrym rent richting de bal. Butrym draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czarnocki met een harde bal richting middenveld. Daar is Paluszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lufa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthorn - leeds.united 0:1

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jasionowski niet meer kan verder spelen. Piekorz komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Lufa verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda begaat een overtreding. Lufa raakt geblesseerd tijdens het duel. Harnaś komt bij de bal en schiet. Tyma kopt de bal weg. Szczególski is nu in balbezit. Szczególski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthorn - leeds.united 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthorn 52%, leeds.united 48%.
Arthorn - leeds.united 0:2

56e minuut.
Lufa onderschept slim de pass. Lufa passt de bal met de wreef. Florczyk rent richting de bal. Ribicki onderschept slim de pass. Ribicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Czarnocki met een harde bal richting middenveld. Paluszyński met een sublieme pass. Szczególski speelt de bal door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Piekorz bokst de bal weg.

64e minuut.
Karwat geeft een hoge lob. Madajczyk probeert naar een medespeler te passen. Ribicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribicki haalt uit met een fantastische trap. Tyma probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Panicz is nu in balbezit. Panicz passt de bal zonder na te denken. Ogierman rent richting de bal. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Piekorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Madajczyk geeft de bal voor. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczególski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ogierman probeert de bal aan de voet te houden. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Przywóski raakt geblesseerd tijdens het duel. Przywóski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Rduch geeft een hoge lob. Kołodziejewski met een sublieme pass. Daar is Paluszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arthorn - leeds.united 0:3

89e minuut.
Przywóski met een sublieme pass. Kocot rent richting de bal. Ribicki verovert de bal door een tackle van achteren. Lufa is nu in balbezit. Lufa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthorn 40%, leeds.united 60%.
Arthorn - leeds.united 0:3