Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NH Barak Maczety Monster Team
Normal Tactiek monster
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten solide
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Wojda verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov probeert naar een medespeler te passen. Čepička rent richting de bal. Čepička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:1

6e minuut.
Čepička haalt uit met een fantastische trap. Szewczuk probeert de bal aan de voet te houden. Grozdanov met een sublieme pass. Čepička is nu in balbezit. Čepička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wojda onderschept slim de pass. Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut speelt de bal door. Čepička is nu in balbezit. Čepička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:2

12e minuut.
Matczak geeft de bal voor. Inchauspe speelt de bal door. Staczanowski rent richting de bal. Čepička verovert de bal door een tackle van achteren. Čepička draait met de bal, schiet en ... Burlikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Daar is Fonnyadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonnyadt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szewczuk de bal. Mikrut is nu in balbezit. Mikrut geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:3

25e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Čepička is nu in balbezit. Čepička haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:4

26e minuut.
Matczak probeert naar een medespeler te passen. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Čepička onderschept slim de pass. Čepička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bożym probeert de bal aan de voet te houden. Sośnicki is nu in balbezit. Bożym verovert de bal door een tackle van achteren. Matczak rent richting de bal. Matczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grozdanov passt de bal zonder na te denken. Fonnyadt is nu in balbezit. Fonnyadt passt de bal zonder na te denken. Čepička heeft problemen om de bal te vangen. Čepička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Szewczuk trapt de bal weg van het doel. Grozdanov kopt de bal weg. Čepička is nu in balbezit. Čepička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:5

42e minuut.
Wojda rent richting de bal. Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička draait met de bal, schiet en ... Burlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NH Barak Maczety 68%, Monster Team 32%.
NH Barak Maczety - Monster Team 0:5

48e minuut.
Doeltrap. Burlikowski trapt de bal weg van het doel. Grozdanov kopt de bal weg. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Velchev geeft de bal voor. Mikrut rent richting de bal. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanov met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mikrut passt de bal in één keer door. Szewczuk is nu in balbezit. Čepička verovert de bal door een tackle van achteren. Čepička haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ivković met een sublieme pass. Klungelig pakt Grozdanov de bal. Grozdanov passt de bal met de wreef. Mikrut rent richting de bal. Mikrut geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mikosiak heeft problemen om de bal te vangen. Fonnyadt rent richting de bal. Fonnyadt passt de bal in één keer door. Čepička is nu in balbezit. Čepička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikrut rent richting de bal. Mikrut haalt uit met een fantastische trap. Burlikowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Mikrut rent richting de bal. Mikrut passt de bal met de wreef. Čepička is nu in balbezit. Čepička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sośnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sośnicki schiet op doel. Bożym probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niklewicz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Bożym geeft een lange en hoge pass. Velchev is nu in balbezit. Grozdanov probeert naar een medespeler te passen. Čepička rent richting de bal. Čepička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Velchev verovert de bal door een tackle van achteren. Velchev passt de bal met de wreef. Grozdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozdanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čepička rent richting de bal. Čepička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NH Barak Maczety - Monster Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NH Barak Maczety 82%, Monster Team 18%.
NH Barak Maczety - Monster Team 0:6