Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kulki FT Res
lets try Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 20.6
good Schieten poor
poor Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Cavallero speelt de bal door. Daar is Pyötsiä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyötsiä passt de bal zonder na te denken. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Pyötsiä heeft problemen om de bal te vangen. Pyötsiä met een sublieme pass. Sierny rent richting de bal. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulki - FT Res 1:0

18e minuut.
Conko passt de bal in één keer door. Cavallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallero passt de bal zonder na te denken. Sierny rent richting de bal. Sierny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Stoparek de bal onder controle te krijgen. Maćkowiak is nu in balbezit. Drăguţ onderschept slim de pass. Daar is Sierny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Drăguţ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broniewski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Broniewski onderschept slim de pass. Sierny rent richting de bal. Maćkowiak is nu in balbezit. Sierny verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny schiet op doel. Lazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierny is nu in balbezit. Sierny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cavallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallero speelt de bal door. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă rent richting de bal. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Lazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal met de wreef. Lejman rent richting de bal. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulki 26%, FT Res 74%.
FC Kulki - FT Res 1:0

49e minuut.
Zgrzelak rent richting de bal. Pyötsiä onderschept slim de pass. Pyötsiä met een sublieme pass. Broniewski rent richting de bal. Broniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ciccarelli passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo passt de bal met de wreef. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski draait met de bal, schiet en ... Lazar bokst de bal weg.

54e minuut.
Ciccarelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moszkiewicz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă passt de bal met de wreef. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulki - FT Res 2:0

61e minuut.
Caterincă geeft een hoge lob. Sierny is nu in balbezit. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lejman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cavallero met een sublieme pass. Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny verovert de bal door een tackle van achteren. Sierny haalt uit met een fantastische trap. Lazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulki - FT Res 3:0

72e minuut.
Caterincă kan de bal niet met de borst controleren. Antolak rent richting de bal. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă geeft de bal voor. Sierny is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cavallero rent richting de bal. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavallero. Antolak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ostrobramski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kmieć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyötsiä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyötsiä met een sublieme pass. Broniewski rent richting de bal. Broniewski probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulki - FT Res 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulki 22%, FT Res 78%.
FC Kulki - FT Res 4:0