Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HURAGAN JANOCIN FC Kulki
Normal Tactiek lets try
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 32.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă verovert de bal door een tackle van achteren. Caterincă schiet op doel. Krzystek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGAN JANOCIN - FC Kulki 0:1

12e minuut.
Szczęściarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo met de inworp. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal in één keer door. Matyas rent richting de bal. Sierny onderschept slim de pass. Sierny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Moszkiewicz met een sublieme pass. Landerberg rent richting de bal. Landerberg speelt de bal door. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cavallero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallero passt de bal met de wreef. Pardo speelt de bal door. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal zonder na te denken. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny is nu in balbezit. Sierny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Caterincă kopt de bal weg. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny geeft de bal voor. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cavallero onderschept slim de pass. Cavallero geeft een hoge lob. Sierny is nu in balbezit. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Podpora trapt de bal weg van het doel. Pardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczęściarz de bal. Caterincă rent richting de bal. Caterincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGAN JANOCIN - FC Kulki 0:2

44e minuut.
Pyötsiä heeft problemen om de bal te vangen. Pyötsiä geeft de bal voor. Zołda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Caterincă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Broniewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGAN JANOCIN 83%, FC Kulki 17%.
HURAGAN JANOCIN - FC Kulki 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Zołda de bal. Rajski geeft de bal voor. Pyötsiä kopt de bal weg. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zołda is nu in balbezit. Zołda geeft de bal voor. Pyötsiä kopt de bal weg. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny haalt uit met een fantastische trap. Krzystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Cavallero kopt de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een hoge lob. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Pyötsiä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyötsiä passt de bal met de wreef. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski is nu in balbezit. Broniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gałęzewski de bal onder controle te krijgen. Sierny is nu in balbezit. Sierny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sierny kan de bal niet met de borst controleren. Matyas rent richting de bal. Drăguţ verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguţ schiet op doel. Krzystek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Gałęzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyötsiä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyötsiä passt de bal zonder na te denken. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HURAGAN JANOCIN - FC Kulki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HURAGAN JANOCIN 84%, FC Kulki 16%.
HURAGAN JANOCIN - FC Kulki 0:3