Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lutkos Blancos C.F. ACFOREVERAB
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.3
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Pisz geeft de bal voor. Bogucki kopt de bal weg. Nappo heeft problemen om de bal te vangen. Nappo draait met de bal, schiet en ... Zganiacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutkos Blancos C.F. - ACFOREVERAB 0:1

9e minuut.
Pisz passt de bal in één keer door. Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogucki onderschept slim de pass. Cordeanu rent richting de bal. Cordeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Reč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cordeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cordeanu de bal. Cordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutkos Blancos C.F. - ACFOREVERAB 0:2

15e minuut.
Foszt rent richting de bal. Foszt passt de bal in één keer door. Nappo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu schiet op doel. Zganiacz bokst de bal weg.

22e minuut.
Pisz rent richting de bal. Pisz geeft een lange en hoge pass. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Foszt passt de bal zonder na te denken. Reč speelt de bal door. Nappo rent richting de bal. Nappo draait met de bal, schiet en ... Zganiacz bokst de bal weg. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lutkos Blancos C.F. - ACFOREVERAB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lutkos Blancos C.F. 70%, ACFOREVERAB 30%.
Lutkos Blancos C.F. - ACFOREVERAB 0:3

56e minuut.
Reč met een snelle inworp. Weiher rent richting de bal. Cordeanu onderschept slim de pass. Cordeanu geeft een hoge lob. Nappo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Zganiacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zganiacz met een sublieme pass. Foszt rent richting de bal. Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zganiacz met een harde bal richting middenveld. Bogucki kopt de bal weg. Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu draait met de bal, schiet en ... Zganiacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kuriata heeft problemen om de bal te vangen. Bogucki verovert de bal door een tackle van achteren. Bogucki met een sublieme pass. Nappo is nu in balbezit. Nappo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu speelt de bal door. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappo onderschept slim de pass. Nappo draait met de bal, schiet en ... Zganiacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bogucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuriata is nu in balbezit. Bogucki verovert de bal door een tackle van achteren. Bogucki geeft een lange en hoge pass. Nappo maakt een snoekduik en kopt de bal. Zganiacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Anthonissen verovert de bal door een tackle van achteren. Anthonissen geeft een lange en hoge pass. Gała is nu in balbezit. Cordeanu onderschept slim de pass. Cordeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Reč is nu in balbezit. Reč geeft een hoge lob. Weiher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lutkos Blancos C.F. 79%, ACFOREVERAB 21%.
Lutkos Blancos C.F. - ACFOREVERAB 0:3