Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos FC Ozorków
Sat1 Tactiek 451
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Jáger verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger speelt de bal door. Nadolny geeft de bal voor. Melo kopt de bal weg. Miazga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Tuna is nu in balbezit. Pilaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Pilaitis geeft een hoge lob. Diange-Faye krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Rozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santaharju. Rozzoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Hablowetz wilt de vrije trap nemen. Bellet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jergović geeft een lange en hoge pass. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murzastek met een sublieme pass. Falkensteiner is nu in balbezit. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Murzastek probeert naar een medespeler te passen. Tran geeft een hoge lob. Pilaitis speelt de bal door. Hablowetz is nu in balbezit. Hablowetz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Tran bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga begaat een overtreding. Tran moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tran kan niet meer verder spelen. Pastor komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Falkensteiner onderschept slim de pass. Falkensteiner met een sublieme pass. Caraiman rent richting de bal. Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Murzastek passt de bal met de wreef. Falkensteiner is nu in balbezit. Pastor begaat een overtreding. Falkensteiner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caraiman komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 45%, FC Ozorków 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Satanos - FC Ozorków 0:0

56e minuut.
Santaharju raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzieciuch komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caraiman de bal. Falkensteiner is nu in balbezit. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ... Aznar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Mālkalns onderschept slim de pass. Mālkalns geeft een lange en hoge pass. Diange-Faye is nu in balbezit. Diange-Faye draait met de bal, schiet en ... Bellet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Jáger passt de bal met de wreef. Caraiman rent richting de bal. Jergović verovert de bal door een tackle van achteren. Jergović geeft de bal voor. Pilaitis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tuna is nu in balbezit. Tuna passt de bal met de wreef. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Falkensteiner passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jergović is nu in balbezit. Caraiman onderschept slim de pass. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Falkensteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Falkensteiner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rozzoni is nu in balbezit. Sepp verovert de bal door een tackle van achteren. Sepp geeft een lange en hoge pass. Caraiman rent richting de bal. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 37%, FC Ozorków 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Satanos - FC Ozorków 0:0