Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Satanos chingvn
Sat1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.7 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Drljan rent richting de bal. Drljan geeft een lange en hoge pass. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mandzyuk geeft een lange en hoge pass. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Falkensteiner is nu in balbezit. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner probeert naar een medespeler te passen. Nadolny is nu in balbezit. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Alszer controleert de bal met de borst. Murzastek met een sublieme pass. Falkensteiner is nu in balbezit. Falkensteiner haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nowotniak trapt de bal weg. Mandzyuk probeert naar een medespeler te passen. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner haalt uit met een fantastische trap. Zarzycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 1:0

22e minuut.
Falkensteiner passt de bal zonder na te denken. Caraiman rent richting de bal. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarzycki trapt de bal weg. Mandzyuk rent richting de bal. Mandzyuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Murzastek heeft problemen om de bal te vangen. Murzastek passt de bal zonder na te denken. Caraiman rent richting de bal. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 2:0

37e minuut.
Tuna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nadolny de bal. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Zarzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 3:0

39e minuut.
Nowotniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een hoge lob. Falkensteiner is nu in balbezit. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Słowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu passt de bal zonder na te denken. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 22%, chingvn 78%.
Los Satanos - chingvn 3:0

48e minuut.
Murzastek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leduchowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Leduchowski rent richting de bal. Leduchowski passt de bal met de wreef. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandzyuk onderschept slim de pass. Mandzyuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Falkensteiner onderschept slim de pass. Falkensteiner met een sublieme pass. Leduchowski probeert naar een medespeler te passen. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 4:0

63e minuut.
Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Falkensteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ... Zarzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 5:0

69e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Leduchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduchowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 6:0

72e minuut.
Falkensteiner probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Zarzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 7:0

77e minuut.
Alszer geeft een hoge lob. Drljan heeft problemen om de bal te vangen. Słowiak rent richting de bal. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu kan de bal niet met de borst controleren. Bellet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Drljan geeft een lange en hoge pass. Nowotniak heeft problemen om de bal te vangen. Caraiman rent richting de bal. Caraiman draait met de bal, schiet en ... Zarzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Satanos - chingvn 8:0

83e minuut.
Klingier is nu in balbezit. Klingier geeft de bal voor. Lampka probeert de bal aan de voet te houden. Falkensteiner rent richting de bal. Falkensteiner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Leduchowski speelt de bal door. Daar is Falkensteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leduchowski speelt de bal door. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mandzyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pogba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Satanos 20%, chingvn 80%.
Los Satanos - chingvn 8:0