Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Płonące konary brazylja
4132 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.3 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Fengler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kaszubski met de inworp. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lemański de bal. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zaenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaenal haalt uit met een fantastische trap. Dubilis rent richting de bal. Dubilis draait met de bal, schiet en ... Siekierecki probeert de bal aan de voet te houden. Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pitek is nu in balbezit. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart probeert naar een medespeler te passen. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 1:0

18e minuut.
Koźmiński heeft problemen om de bal te vangen. Koźmiński probeert naar een medespeler te passen. Fengler rent richting de bal. Smart onderschept slim de pass. Smart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zaenal speelt de bal door. Smart rent richting de bal. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński speelt de bal door. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis draait met de bal, schiet en ... Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 2:0

34e minuut.
Speichler met een sublieme pass. Ribicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribicki passt de bal met de wreef. Smart rent richting de bal. Smart schiet op doel. Łatuszyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lemański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski begaat een overtreding. Kaszubski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 18%, brazylja 82%.
Płonące konary - brazylja 2:0

46e minuut.
Ingala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Siekierecki onderschept slim de pass. Siekierecki speelt de bal door. Pitek heeft problemen om de bal te vangen. Smart onderschept slim de pass. Smart haalt uit met een fantastische trap. Łatuszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Zaenal onderschept slim de pass. Zaenal met een sublieme pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart schiet op doel. Łatuszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 3:0

60e minuut.
Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński passt de bal met de wreef. Dubilis rent richting de bal. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart met een sublieme pass. Dubilis is nu in balbezit. Dubilis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 4:0

75e minuut.
Lemański is nu in balbezit. Ingala verovert de bal door een tackle van achteren. Ingala speelt de bal door. Zaenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaenal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Dubilis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 5:0

84e minuut.
Ingala met een snelle inworp. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis passt de bal zonder na te denken. Smart is nu in balbezit. Smart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - brazylja 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 31%, brazylja 69%.
Płonące konary - brazylja 6:0