Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perubianmiguel losdragones
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 35.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunar rent richting de bal. Lunar speelt de bal door. Antoñanzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoñanzas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lunar is nu in balbezit. del Moral Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. del Moral Fernández met een sublieme pass. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:1

6e minuut.
Lunar is nu in balbezit. Berbecel rent richting de bal. Lunar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lunar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Deeney rent richting de bal. Deeney passt de bal in één keer door. Bonera is nu in balbezit. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:2

14e minuut.
Fernández Suárez is nu in balbezit. Abad geeft de bal voor. del Moral Fernández probeert naar een medespeler te passen. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel schiet op doel. Tallada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:3

22e minuut.
del Moral Fernández probeert naar een medespeler te passen. Małyczak rent richting de bal. Małyczak passt de bal met de wreef. del Moral Fernández is nu in balbezit. del Moral Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:4

37e minuut.
Van Looveren passt de bal met de wreef. del Moral Fernández rent richting de bal. del Moral Fernández probeert naar een medespeler te passen. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:5

45e minuut.
Antoñanzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell onderschept slim de pass. Tornell speelt de bal door. Berbecel rent richting de bal. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 71%, losdragones 29%.
Perubianmiguel - losdragones 0:6

50e minuut.
del Moral Fernández rent richting de bal. del Moral Fernández passt de bal in één keer door. Berbecel rent richting de bal. Berbecel schiet op doel. Leiva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tallada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Antoñana de bal onder controle te krijgen. Inworp. Van Looveren met een snelle inworp. del Moral Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. del Moral Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Berbecel kopt de bal weg. Van Looveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Looveren passt de bal in één keer door. Berbecel rent richting de bal. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Leiva passt de bal met de wreef. Lunar rent richting de bal. García Cintado maakt een afschuwelijke overtreding. García Cintado krijgt een gele kaart. Lunar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lunar kan niet meer verder spelen. Alvariños komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Moral Fernández rent richting de bal. del Moral Fernández speelt de bal door. Berbecel is nu in balbezit. Berbecel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perubianmiguel - losdragones 0:7

78e minuut.
Daar is Van Looveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Looveren passt de bal zonder na te denken. Małyczak rent richting de bal. del Moral Fernández rent richting de bal. del Moral Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kalmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmár geeft een lange en hoge pass. Berbecel rent richting de bal. Berbecel haalt uit met een fantastische trap. Tallada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perubianmiguel 79%, losdragones 21%.
Perubianmiguel - losdragones 0:7