Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid ValenciaSax
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Akyürek speelt de bal door. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal met de wreef. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Granero Molina de bal. Bergamaschi is nu in balbezit. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Turiel de bal onder controle te krijgen. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 1:0

9e minuut.
Bergamaschi onderschept slim de pass. Bergamaschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 2:0

11e minuut.
La Plagia probeert naar een medespeler te passen. Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 3:0

12e minuut.
Murdza rent richting de bal. Paglia is nu in balbezit. Paglia met een sublieme pass. Bergamaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bergamaschi schiet op doel. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Czyżewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. La Plagia is nu in balbezit. La Plagia met een sublieme pass. Czyżewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi passt de bal in één keer door. Paglia is nu in balbezit. Paglia schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 4:0

20e minuut.
Luccin geeft de bal voor. de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murdza. Murdza krijgt een gele kaart. de Nigris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Murdza rent richting de bal. Murdza passt de bal in één keer door. Akyürek speelt de bal door. Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Daar is Paglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paglia passt de bal met de wreef. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Turiel de bal onder controle te krijgen. Estévez bokst de bal weg.

26e minuut.
Akyürek speelt de bal door. Murdza geeft een hoge lob. Granero Molina geeft een hoge lob. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 5:0

30e minuut.
Estévez probeert naar een medespeler te passen. Murdza kopt de bal weg. de Haro rent richting de bal. Paglia verovert de bal door een tackle van achteren. Paglia schiet op doel. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 6:0

33e minuut.
Matev rent richting de bal. Czyżewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżewski speelt de bal door. Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 7:0

36e minuut.
Álvarez Marín passt de bal zonder na te denken. Granero Molina is nu in balbezit. Granero Molina speelt de bal door. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia draait met de bal, schiet en ... Estévez bokst de bal weg.

38e minuut.
Matev probeert naar een medespeler te passen. Haras is nu in balbezit. Haras geeft een hoge lob. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Granero Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi onderschept slim de pass. Bergamaschi speelt de bal door. Daar is Paglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paglia haalt uit met een fantastische trap. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Murdza geeft de bal voor. Estévez probeert naar een medespeler te passen. La Plagia kopt de bal weg. Daar is Barla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyürek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Estévez trapt de bal weg. Murdza kopt de bal weg. Klungelig pakt de Haro de bal. Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal in één keer door. Paglia rent richting de bal. Paglia schiet op doel. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 24%, ValenciaSax 76%.
R. Valladolid - ValenciaSax 8:0

48e minuut.
La Plagia kopt de bal weg. Klungelig pakt Turiel de bal. Bergamaschi rent richting de bal. Bergamaschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 9:0

49e minuut.
Paglia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Álvarez Marín de bal. Paglia rent richting de bal. Paglia schiet op doel. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 10:0

59e minuut.
Haras verovert de bal door een tackle van achteren. Bergamaschi heeft problemen om de bal te vangen. Murdza geeft een hoge lob. Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 11:0

60e minuut.
González Maestre speelt de bal door. Arizmendi heeft problemen om de bal te vangen. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - ValenciaSax 12:0

61e minuut.
González Maestre speelt de bal door. Klungelig pakt Arizmendi de bal. Paglia onderschept slim de pass. Paglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
de Nigris geeft de bal voor. Klungelig pakt Dávila de bal. Inworp. La Plagia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akyürek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Barla controleert de bal met de borst. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek passt de bal in één keer door. Paglia rent richting de bal. Paglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Akyürek de bal. Akyürek speelt de bal door. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal met de wreef. Czyżewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Murdza geeft een hoge lob. Álvarez Marín controleert de bal met de borst. Murdza probeert naar een medespeler te passen. Czyżewski geeft een lange en hoge pass. Paglia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Paglia de bal. Paglia passt de bal met de wreef. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Bergamaschi heeft problemen om de bal te vangen. Bergamaschi draait met de bal, schiet en ... Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdza passt de bal met de wreef. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergamaschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Murdza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paglia de bal. Bergamaschi rent richting de bal. Bergamaschi haalt uit met een fantastische trap. Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 14%, ValenciaSax 86%.
R. Valladolid - ValenciaSax 12:0