Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CheGuevaraUtd. FC Spartak Litvíno
Zkouška č.152 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.7
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mockas rent richting de bal. Mockas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šámal de bal onder controle te krijgen. Cachola rent richting de bal. Cachola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Šámal de bal. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap. Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Cachola de bal. Cachola met een sublieme pass. Bliumenzonas rent richting de bal. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Máca de bal onder controle te krijgen. Bliumenzonas rent richting de bal. Bliumenzonas passt de bal in één keer door. Sebbar heeft problemen om de bal te vangen. Sebbar geeft een lange en hoge pass. Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cachola rent richting de bal. Cachola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 2:0

13e minuut.
Poupě geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mockas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bliumenzonas is nu in balbezit. Bliumenzonas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebbar met de inworp. Guiping probeert naar een medespeler te passen. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 3:0

31e minuut.
Poupě geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guiping zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mockas rent richting de bal. Mockas geeft een lange en hoge pass. Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 4:0

33e minuut.
Svoboda passt de bal met de wreef. Steiner rent richting de bal. Met opzet legt Guiping zijn tegenspeler op de grond. Guiping is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík passt de bal met de wreef. Əkbərov rent richting de bal. Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Kuneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov onderschept slim de pass. Əkbərov met een sublieme pass. Cachola is nu in balbezit. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheGuevaraUtd. 24%, FC Spartak Litvíno 76%.
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 4:0

48e minuut.
Sebbar rent richting de bal. Sebbar passt de bal met de wreef. Əkbərov met een sublieme pass. Cachola rent richting de bal. Cachola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bliumenzonas rent richting de bal. Bliumenzonas passt de bal in één keer door. Cachola is nu in balbezit. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 5:0

51e minuut.
Svoboda met een sublieme pass. Daar is Steiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuneš rent richting de bal. Cachola onderschept slim de pass. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Máca rent richting de bal. Sebbar verovert de bal door een tackle van achteren. Sebbar speelt de bal door. Filipčík rent richting de bal. Filipčík geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mockas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cachola de bal. Cachola speelt de bal door. Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 6:0

72e minuut.
Homoláč geeft een hoge lob. Inworp. Bliumenzonas met de inworp. Sebbar is nu in balbezit. Sebbar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Epure geeft een lange en hoge pass. Cachola kopt de bal weg. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 7:0

82e minuut.
Mockas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockas speelt de bal door. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 8:0

86e minuut.
Bliumenzonas speelt de bal door. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík passt de bal met de wreef. Cachola rent richting de bal. Cachola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Poupě bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola verovert de bal door een tackle van achteren. Cachola probeert naar een medespeler te passen. Filipčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipčík schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Əkbərov geeft de bal voor. Mockas kopt de bal weg. Kníř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipčík rent richting de bal. Filipčík haalt uit met een fantastische trap. Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CheGuevaraUtd. 11%, FC Spartak Litvíno 89%.
CheGuevaraUtd. - FC Spartak Litvíno 8:0