Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-11 17:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Inter-ENA Fagaras BARIERA
4132 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Barell rent richting de bal. Barell geeft een lange en hoge pass. Piwoński rent richting de bal. Marell verovert de bal door een tackle van achteren. Marell schiet op doel. Persgård bokst de bal weg.

11e minuut.
Tentrup probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lambri de bal. Kampf met een sublieme pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hamvasi geeft een lange en hoge pass. Lambri kopt de bal weg. Magalski heeft problemen om de bal te vangen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - BARIERA 0:1

23e minuut.
Marell is nu in balbezit. Marell met een sublieme pass. Huda probeert naar een medespeler te passen. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kampf met een sublieme pass. Klungelig pakt Lambri de bal. Kekoshvili met een sublieme pass. Lambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri haalt uit met een fantastische trap. Wielopolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hamvasi met een sublieme pass. Kekoshvili is nu in balbezit. Kekoshvili passt de bal met de wreef. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. Wielopolski bokst de bal weg.

38e minuut.
Dũng Linh rent richting de bal. Kekoshvili onderschept slim de pass. Kekoshvili probeert naar een medespeler te passen. Hamvasi is nu in balbezit. Hamvasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 42%, BARIERA 58%.
Inter-ENA Fagaras - BARIERA 0:1

50e minuut.
Piwoński is nu in balbezit. Piwoński geeft een hoge lob. Rauhala kopt de bal weg. Klungelig pakt Şelaru de bal. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Huda verovert de bal door een tackle van achteren. Huda speelt de bal door. Dũng Linh speelt de bal door. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Merchel rent richting de bal. Merchel passt de bal zonder na te denken. Huda is nu in balbezit. Huda geeft de bal voor. Folea kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Marell kopt de bal weg. Daar is Mylläri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şelaru rent richting de bal. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter-ENA Fagaras - BARIERA 1:1

79e minuut.
Barell geeft een hoge lob. Merchel geeft een hoge lob. Marell kopt de bal weg. Şelaru rent richting de bal. Şelaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Patalas verovert de bal door een tackle van achteren. Patalas geeft de bal voor. Rauhala met een sublieme pass. Huda bereikt de bal nog maar net als eerste. Huda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - BARIERA 2:1

87e minuut.
Dębek probeert naar een medespeler te passen. Lambri is nu in balbezit. Şelaru begaat een overtreding. Lambri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lambri kan niet meer verder spelen. Sacerdote komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 33%, BARIERA 67%.
Inter-ENA Fagaras - BARIERA 2:1