Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RIVULUS BARIERA
try Tactiek 532
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Kampf geeft een lange en hoge pass. Dębek is nu in balbezit. Dębek passt de bal in één keer door. Lambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pavlović speelt de bal door. Lambri is nu in balbezit. Lambri haalt uit met een fantastische trap. Maghiaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Hoàng Quang probeert de bal aan de voet te houden. Hamvasi is nu in balbezit. Hamvasi probeert naar een medespeler te passen. Dębek is nu in balbezit. Dębek schiet op doel. Maghiaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hamvasi kopt de bal weg. Daar is Dębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek onderschept slim de pass. Dębek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIVULUS 59%, BARIERA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RIVULUS - BARIERA 0:0

51e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Daar is Kampf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudenz begaat een overtreding. Gaudenz krijgt een gele kaart. Kampf raakt geblesseerd tijdens het duel. Kampf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dębek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maghiaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIVULUS - BARIERA 0:1

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szíjjártó komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sierociński komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lică met een sublieme pass. Sierociński rent richting de bal. Sierociński geeft een lange en hoge pass. Daar is Incardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RIVULUS - BARIERA 1:1

70e minuut.
Hamvasi passt de bal in één keer door. Jurkiewicz is nu in balbezit. Văn Phi begaat een overtreding. Văn Phi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Jurkiewicz rent richting de bal. Jurkiewicz passt de bal zonder na te denken. Hamvasi speelt de bal door. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIVULUS - BARIERA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIVULUS 46%, BARIERA 54%.
FC RIVULUS - BARIERA 1:2