Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szakasz FC Megyer Akadémia
5-3-2 ROX2 Tactiek 442
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 49.8
unsatisfactory Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Skriba is nu in balbezit. Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár passt de bal zonder na te denken. Simón rent richting de bal. Simón geeft de bal voor. Magyari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kaplár kopt de bal weg. Daar is Stark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyzaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyzaguirre geeft een hoge lob. Talabér kopt de bal weg. Magyari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Eyzaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón is nu in balbezit. Simón passt de bal in één keer door. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Timiş met een snelle inworp. Ramadža rent richting de bal. Timiş rent richting de bal. Timiş geeft een hoge lob. Mordej heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kaplár probeert naar een medespeler te passen. Eyzaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyzaguirre passt de bal met de wreef. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mohácsi passt de bal zonder na te denken. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eyzaguirre de bal. Eyzaguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ramadža met een snelle inworp. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Timiş geeft een hoge lob. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:1

39e minuut.
Timiş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramadža de bal. Ramadža geeft een lange en hoge pass. Grocholak geeft een lange en hoge pass. Eyzaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Timiş met een sublieme pass. Grocholak rent richting de bal. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre draait met de bal, schiet en ... Magyari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Simón speelt de bal door. Daar is Eyzaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplár met een sublieme pass. Grocholak rent richting de bal. Grocholak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 79%, Megyer Akadémia 21%.
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:2

47e minuut.
Kaplár probeert naar een medespeler te passen. Timiş rent richting de bal. Timiş met een sublieme pass. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:3

71e minuut.
Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár onderschept slim de pass. Kaplár passt de bal zonder na te denken. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre draait met de bal, schiet en ... Magyari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Simón met een sublieme pass. Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre passt de bal met de wreef. Nyvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyvoll geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kaplár onderschept slim de pass. Kaplár probeert naar een medespeler te passen. Grocholak rent richting de bal. Grocholak schiet op doel. Magyari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:4

86e minuut.
Daar is Mordej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplár rent richting de bal. Kaplár passt de bal zonder na te denken. Eyzaguirre rent richting de bal. Eyzaguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyvoll speelt de bal door. Timiş is nu in balbezit. Timiş probeert naar een medespeler te passen. Talabér onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 76%, Megyer Akadémia 24%.
Szakasz FC - Megyer Akadémia 0:4